Száguldj egy vízi szörnyeteggel: balatoni motorcsónakozás

-24 %

Az Ajánlat tartalma

Imádjuk a romantikus naplementéket, de a Balatonnak nem csak ez az egy arca van – ezért is szeretjük annyira, és nem unjuk meg soha! Ezzel az ajánlatunkkal egy igazán bulis programra invitálunk a magyar tenger habjain, ami után biztosan megkívánsz egy behűtött sört a gumimatracon pihenve, mert ez után az élmény után csak úgy kapkodod majd a levegőt az izgalomtól!

A motorcsónakos száguldás során meglovagolhatod a hullámokat és megkeresik neked az ugratókat, így úgy csordul majd túl benned az adrenalin, mint a tejföl a jóféle balatoni lángoson.

A voucherrel egy vadonatúj 320 lóerős motorcsónakkal száguldhatsz 20 percen keresztül. A motorcsónakkal egyszerre maximum 12 fő utazhat. Indulás a siófoki kikötő 8-as állásáról.

A hajók indulásáról és a menetrendekről a weboldalon tájékozódhatsz: 

https://tflotta.eu/motorcsonak-speedboat-adrenalin-tura

Érvényesség

2024-09-15 -ig

A voucher 06.18-tól felhasználható és hétköznapokra érvényes!

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36305424537 -es telefonszámon

A voucher 1 fő részére szól, hétköznapokra.

Hétvégi felár: 1.500 Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő.

Más kedvezménnyel nem összevonható! Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Aki igazi Balaton-rajongó, annak nem kell bemutatni a T Flottát, a Balaton legnagyobb magán hajózási és vizes élmény szolgáltató cégét. Napi 30 hajójáratukon fürdőzésre és grillezésre, különleges rendezvények megtartására és igazi adrenalinnövelő programokra is lehetőség van. Legyen szó baráti buliról, legény- vagy leánybúcsúról, esetleg egy családi élményről, ha a Balatonon jártok, a T Flotta kihagyhatatlan lehetőségeket kínál nektek!

Cégük flottája többféle vitorlásból áll. A képek tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében kerülnek a foglalások fel standard vitorlásaikra!

Helyszín

T Flotta

8600 Siófok Hajóállomás 8-as állás személyforgalmi kikötő

https://tflotta.eu/

Válassz Csomagot

T Flotta

Siófok

20 perces Speed Boatos élmény 1 fő részére
4 500 Ft 5 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet