Szalmalovag szabadulószoba gyerekeknek 2-6 fő részére

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Utazzatok vissza a lovagi korba és mentsétek meg a rejtélyes körülmények között tömlöcbe zárt Szalmalovagot a Feketeszakáll uralma alá vett várból! Induljatok útra felvértezve és legyetek nagyon óvatosak! Eljött az ideje annak, hogy valaki móresre tanítsa Feketelovagot! Benne lennél egy óriási kalandban? Ha összefogtok, együttes erővel kijátszhatjátok a fejet hajtó szolgálókat és őröket is. Ki tudja, talán még segítséget is kaptok az udvariaktól. De siessetek, csupán 60 perc áll a rendelkezésetekre, hogy végrehajtsátok a küldetést, és megmeneküljetek a Feketelovag karmai közül! És ha nem volt elég az izgalmakból, a szabadulószoba mellé a csomagajánlatokkal választhatsz Nerfezés élményt is: vegyél részt egy galaktikus küldetésben vagy vesd be magad a zombi invázió ellen! Hozzád melyik küldetés áll közelebb? 
A gyerekek csak szülői felügyelettel vehetik igénybe a szabaduló szoba játékot!  
A csomagajánlatok 2-6 fő részére szólnak. Játékidő: kb. 60 perc.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Csak a Fóti Auchanban, telefonos előre egyeztetett időpont ajánlott : 0670 418 1980 vagy online foglalási rendszeren keresztül -  https://fot.csupakaland.hu/

Voucheredet add át kinyomtatva a helyszínen vagy mutasd be digitális eszközödön. Más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható.

Partnerünkről

Várunk titeket a fóti Auchan butiksorán, két tematikus Nerf pályával, hozzájuk tartozó születésnapi rendezvényteremmel, 3D-s moziteremmel és két jópofa Jusski logikai szabadulószobával! Ráadásul a helyszínen shopunkban mindent megtalálsz, ami egy szuper Nerf partihoz kell, de ami a legjobb: van egy óriás csúszdánk is, amit mindenki díjmentesen használhat!

Helyszín

Csupakaland Családi Élménypark Fóti Park

2151 Fót Fehérkő utca 1.(Fóti Auchan)

www.csupakaland.hu

Nyitvatartás

Szombat-vasárnap: 10:00 -19:00

Válassz Csomagot

Csupakaland Családi Élménypark Fóti Park

Fót

Utazzatok vissza az időben, a sötét középkor világába 60 percre! Szabadulószoba 6-9 éves korú gyerekeknek, plusz 30 perc Nerfezési lehetőséggel a Csupakaland Családi Élménypark Fóti Parkban!
12 650 Ft 14 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet