Szárnyakat kapsz tőlünk: tandem siklóernyőzés 1 fő részére

-13 %

Az Ajánlat tartalma

A siklóernyő viszonylag lassú repülő szerkezet, de csodálatos szabad repülési élményt biztosít, mivel nem kabinban ülve repülhetsz. A merevítetlen szárnyú légi jármű kétrétegű kupoláját repülés közben a beáramló levegő túlnyomása tartja mereven. A pilóta és az utas beülőben csatlakozik a siklóernyőhöz A start lábról futással történik ahogy a leszállás is, ezért tudnod kell 5-20 lépést intenzíven futni!
Helyszín: Budapest vagy Balaton környéke
A repülés időtartama: min. 10 perc (kiállás, start, leszállás is beleértve)
Külön kérésre full HD émlék videóval (micro SD-kártyát, vigyél magaddal), ennek díja 5 000 Ft, amit a helyszínen kell fizetned.

Meghirdetett időpontok megtekinthetőek az következő linken, illetve emailen és telefonon egyeztetve: https://www.facebook.com/groups/3609075109360977

A korhatár 10-65 év testsúlyban 40-90 kg között tudsz repülni.
Tudnod kell 5-20 lépést intenzíven futni a az elrugaszkodáshoz.
18 év alatt kizárólag szülői felügyelettel és beleegyezéssel lehet részt venni.

Indulás: Budapest, Cenk utca 3. vagy Balaton, Tapolcai reptér

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Vouchervásárlás után a következő adatokat küldd el e-mailben: név, számlázási cím, telefonszám, és a kiválasztott helyszínt és időpontot napra pontosan, voucher kódod. Visszaigazoló emailt kapsz az időpontról, pilóta elérhetőségével és egyéb leírást is küldenek a programról.

Meghirdetett időpontok megtekinthetőek az következő linken, illetve emailen és telefonon egyeztetve: https://www.facebook.com/groups/3609075109360977

E-mail: info@extremtura.hu

Telefon: +36 20 8040087

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy vidd magaddal kinyomtatva.

A voucher más kedvezménnyel nem összevonható.
Egy személy egyszerre 2 vouchert vásárolhat.
Jelentkezés 72 órával előre, e-mailben egyeztetve.
Lemondás: legfeljebb 24 órával a megbeszélt időpont előtt a következő címen: info@extremtura.hu

Partnerünkről

Az Extrémtúra képzett pilótái több mint tíz éves és több ezer órányi repülési tapasztalattal a hátuk mögött, a biztonságot szem előtt tartva mutatják meg Neked a csodás tájat a magasból. Ez a lehetőség kitűnő ajándék lehet barátaidnak, szeretteidnek, név- vagy születésnapra, évfordulóra, karácsonyra vagy bármilyen más eseményre. A repülés garantáltan az egyik legeredetibb dolog, amivel életre szóló élményt szerezhetsz!

Helyszín

Extrémtúra

1028 Budapest Cenk u 1.

https://www.facebook.com/groups/3609075109360977

Válassz Csomagot

Extrémtúra

Budapest

Kedveled az extrém sportokat? Játszadozol a gondolattal, hogy kipróbáld a repülés valamelyik formáját? Akkor a siklóernyőzés élményét nem hagyhatod ki! Szívesen megtapasztalnád, milyen az, amikor több szár méter magasba emelkedsz és szárnyalhatsz, akár egy madár? Csapj le egy voucherre saját részre, vagy lepd meg ismerőseidet!
35 000 Ft 40 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet