Városi kincsvadászat: nyomozós játék Budapest utcáin

-10 %

Az Ajánlat tartalma

Mindig is felvillanyoztak a filmekben látható kémsztorik? Te is elképzelted már magad, amint 007-es ügynökként megmented a világot és az emberiséget a pusztulástól? Éld újra a gyerekkori álmod, miközben társaiddal együtt kalandoztok Budapest belvárosában, nyomok után kutatva!
A Kémjátszma egy egyedülálló, izgalmas kalandjáték, amit csapatban játszhattok a barátokkal, családtagokkal vagy éppen a munkatársakkal, miközben felfedezitek a város legszebb pontjait. A játék célja, hogy a nyomokat követve rejtvényeket és logikai feladatokat oldjatok meg a városban barangolva, felhasználva a Kezdőcsomag eszközeit és a professzionális kémfelszerelést! Agent X utasításait egy hátrahagyott levél tartalmazza, mely segíteni fog nektek abban, hogy a titkos sötét szervezet tervét meghiúsítsátok!
A játék során lesétált távolság kb. 4 km. 

Játékosok száma: 2-6 játékos
Játékidő: 120-150 perc
Nehézségi szint: 3

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Hétfőtől péntekig beváltható a voucher!

Foglalási feltételek

Bejelentkezés és kapcsolatfelvétel:
E-mail cím: budapest@scavengerescape.com
Telefon: +36 30 668 3936

Játékod időpontját online is lefoglalhatod a https://www.scavengerescape.com/hu/budapest/booking oldalon. Ebben az esetben válaszd a helyszíni fizetési módot és a megjegyzés rovatba írd be a Citydeals vouchered egyedi sorszámát!
Voucheredet minden esetben vidd magaddal és mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Próbáld ki új generációs szabadulószobáinkat Budapest belvárosában! Berendezéseink és játékelemeink egyedi tervek alapján készültek, így csakis a Scavenger Escape Roomsban találkozhatsz velük!  Scavenger Escape Roomsban ötvöztük a hagyományos kincskeresés izgalmait egy ultramodern, második generációs szabadulós kihívással, amit professzionális játéktervezők és belsőépítészek segítségével alkottunk meg. A csapatoknak egy órájuk van a különböző témájú és nehézségű küldetéseket teljesíteni és kijutni a szobákból. Kezdődhet a kaland?

Helyszín

Scavenger Escape Rooms Budapest

1075 Budapest Asbóth utca 15

https://www.scavengerescape.com/hu/budapest/booking

Válassz Csomagot

Scavenger Escape Rooms Budapest

Budapest

Szabadtéri kémjátszma 2-6 főig
11 520 Ft 12 800 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet