8 tételes borkóstoló 2 főre Etyeken, ízlésetekre szabva

-25 %

Az Ajánlat tartalma

Etyek meseszép látképe amúgy is megéri a látogatást, de mi szólnál, ha ezen a gyönyörű borvidéken még be is sétálhatnátok egy helyi kis borászatba, ahol a borászok a legfinomabb palackjaikból kínálnak?
Ebben az ajánlatban pontosan ez az élmény vár benneteket, ráadásul személyre szabva, mintha csak valóban régi jó barátokhoz térnétek be, akik nem előre összeállított tételsorral várnak, hanem olyan borokkal kínálnak, aminek a legjobban örülnétek!
Egy szépen felújított kis présház levendulaillatú teraszán kóstolhatjátok az  Optimus Winery kézműves borait. A borsort rugalmasan állítják össze a ti preferenciáitok alapján, kóstolhattok friss, üde gyöngyöző borokat, reduktív eljárással készített csendes borokat, tölgyfahordóban érlelt tételeket, illetve pét-natot és hagyományos eljárással készült pezsgőt is.
Amennyiben szeretnél a borkóstoló mellé borkorcsolyát, etyeki sajttálat, vagy helyi kézműves finomságokból összeállított hidegtálat, jelezd az Optimus Winery-nek bármelyik elérhetőségükön, és harapnivalóval is készülnek neked!

Érvényesség

2023-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a +3670-490-34-03 vagy emailen melinda@optimuswinery.com

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Az Optimus Winery pici családi borászat Etyeken. 2019-ben kezdtünk el tradicionális pezsgőket és főleg reduktív borokat készíteni az öreghegyi feldolgozónkban, elsősorban saját örömünkre. A párszázpalackos hobbi olyannyira szárnyra kapott, hogy ma már 1,5 hektáron gazdálkodunk, amit vásárolt szőlővel is kiegészítünk, így a 2022-es évjáratban már 10.000 palack kerül a pincébe. Nemcsak a különböző szőlőfajtákkal, de az eljárásokkal is szeretünk kísérletezni. A hagyományos pezsgőn és csendes boron kívül készítettünk mustot, gyöngyöző bort, narancsbort, pét-nat-ot, idén több tételt hordóban is érlelünk.
Borbárunkat 2022 áprilisában nyitottuk meg Újhegyen az Etyeki gasztrosétányon, egy igényesen felújított pici présház és egy levendulaillatú terasz vár csodálatos kilátással. Hiszünk borivó és borász személyes kapcsolatának varázsában, reméljük, hamarosan találkozunk!

Helyszín

Optimus Winery Winebar

2091 Etyek Újhegy 97

https://www.optimuswinery.com/

Nyitvatartás

Bejelentkezés alapján

Válassz Csomagot

Optimus Winery Winebar

Etyek

Az Optimus Winery egyéni preferenciáitok alapján állítja össze a borkóstoló tételeit széles kínálatukból, amiben többek között üde gyöngyöző borok, pét-nat és tölgyfahordóban érlelt tételek is megtalálhatóak
11 990 Ft 15 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet