Egészségedre! Pálinka experience 2 vagy 3 fogásos étkezéssel

-13 %

Az Ajánlat tartalma

A pálinka nemcsak a gasztronómiánkban foglal el páratlan helyet, hanem kultúránkon is áthat. Fogyasztása különleges élmény: aki pálinkát iszik, egy kis ízelítőt kaphat kulturális sajátosságainkból is. Mi magyarok arra törekszünk, hogy a pálinka minden cseppje magában hordozza annak a napérlelte gyümölcsnek a pazar ízét, amelyből létrejött. 
Minden megvásárolt palackban belekortyolhatunk a természet kincseibe. Minden egyes pohárral, amit kiöntünk, tanúi lehetünk annak, hogyan ruházza fel a gyümölcs minden értékes tulajdonságával ezt az italt. Minden korttyal, amit iszunk, felszívjuk ezeket; királyi és elegáns formában megmutatja nekünk az élet finomabb örömeit. 

Az ajánlat tartalma 2 fogásos ajánlat esetén (1 főre):
1 leves és 1 előétel vagy főétel, múzeum belépő tárlatvezetéssel 1 ajándék kóstolóval 

Az ajánlat tartalma 3 fogásos ajánlat esetén (1 főre):
1 leves, 1 előétel vagy főétel és 1 desszert, múzeum belépő tárlatvezetéssel 1 ajándék kóstolóval 

Az árak az ajándék pálinka kóstoláson kívül italt nem tartalmaznak. 

Aktuális étlap:
https://static.palinkaexperience.com/uploads/2023/05/PM_etlap_2023_ny-2-XS.pdf

Érvényesség

2023-11-20 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés e-mailben: frontoffice@hungariagroup.com minimum 24 órával a kívánt dátum előtt. A változtatás jogát fenntartják. 

A Pálinka Múzeumban alkohollal csak 18 év feletti személyeket szolgálnak ki! 

Partnerünkről

A Pálinka Experience Magyarország első interaktív pálinka élményközpontja. Kiállításunk bemutatja a világon egyedülálló párlat történetét és lepárlási folyamatának alakulását már az ókortól kezdve. Szövegek, tárgyak, képek és digitális eszközök mutatják be, hogyan alakult a pálinka előállítása és fogyasztása az elmúlt évszázadok során, és hogyan foglalta el különleges helyét a mai kultúránkban. A kiállítás során digitális eszközök felhasználásával saját pálinkát is készíthetsz. A Pálinka Experience nemcsak a pálinkák világába kínál betekintést, de a magyar konyha remekeivel is vár benneteket. A tipikus magyar ételek, például a gulyásleves vagy a csirkepaprikás mellett azonban számtalan elfeledett gasztronómiai ékkövet is felvonultathatunk.

Helyszín

Pálinka Experience

1061 Budapest Király utca 20.

https://palinkaexperience.com/

Nyitvatartás

Minden nap: 14:00 – 24:00
Konyhánkon rendelni minden nap 14.00 és 20.30 között lehet. A konyha 21 órakor bezár.

Válassz Csomagot

Pálinka Experience

Budapest

Ismerkedj meg a pálinkafőzés múltjával és jelenével, majd kóstold is meg a palackba zárt gyümölcsöt, a magyar konyha remekei közül válogatva!
9 900 Ft 11 400 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet