Ízek, borok, tudás: borkóstoló finomságokkal 2 főre

-21 %

Az Ajánlat tartalma

Ha unjátok már, hogy körülöttetek sokan olyan szavakat rebesgetnek, mint a tannin, barrique, vaníliás, anomális aroma, tölgyfahordós érlelés, csersav és fogalmatok sincs mi mit takar, de szeretitek a jó borokat, akkor ne hagyjátok ki ezt a borkóstolót. Ezzel a kitűnő ajánlattal most elsajátíthatjátok a borvilág alapjait. A baráti hangulatú, humoros, kedves, de szakmai, igazán izgalmas borkurzussal egybekötött hidegtálas borkóstolón alapszintű kóstolási, bor és ételpárosítási ismereteket szerezhettek, s emellett betekintést kaphattok a legfontosabb szőlőfajtákról szóló tudásanyagba. Jó hangulat, finom borok és étkek, szakértő vezetés. Kell ennél több?

Kóstoljatok bele a Balaton ízeibe és tekintsetek bele egy igazi balatonboglári, családi pincészet mindennapjaiba a Budapesten! A Balatonbogláron és Tokaj hegyalján termett szőlőkből készült minőségi borokon keresztül nemcsak elméletben, de gyakorlatban is megtapasztalhatjátok az új ismereteket. Arról nem beszélve, hogy a nedűkhöz finomabbnál finomabb kényeztető falatok is társulnak.

A borkóstoló borkülönlegességei között a világfajták mellett a tradicionális magyar fajtákkal is találkozhatnak.
Főbb szőlő- és borfajták: Irsai Olivér, Rajnai Rizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Semillon, Merlot, Pinot noir

Érvényesség

2024-03-22 -ig

Választható időpontok, 19:00 órai kezdettel:
2024. február: 14., 15., 16., 22., 29.
március: 7., 14., 21., 22.

Foglalási feltételek

A voucher a Katona Borház budafoki pincéjében váltható be a megadott időpontokban, 19 órai kezdettel! A program kb. 2 órányi elfoglaltságot jelent, 2 fő részére szól, mely idő alatt 6 bor megkóstolására lesz lehetőség.
A borkóstoló borász által vezetett, az ár magában foglalja a 6 boros vezetett borkóstolót, vizet és gazdag, magyaros hidegtálat a borok mellé, valamint egy kóstoló közbeni pincesétát, mely alatt bepillantást nyerhetnek egy igazi családi borászat mindennapjaiba!
egységesen 19 órai kezdettel:
2024. február: 14., 15., 16., 22., 29.
március: 7., 14., 21., 22.

A kiválasztott időponthoz előzetes bejelentkezés SZÜKSÉGES e-mailben, melyet visszaigazolunk!
Telefonszám: 06 20 221 0871, mail: info@katonaborhaz.hu
Pontos cím: 1222 Budapest, Borkő u. 10. „Katona Borház Budafok”

Amennyiben egy esten nem éri a jelentkezők száma a minimális 10 főt, úgy a jelentkezetteket új időpont kiválasztására kérjük fel e-mailben!

Partnerünkről

A Katona Borház Kft. 1996 őszén alakult vállalkozás, amely felélesztette a családi hagyományokat. Pincészetünk jelenleg 45 hektáron termeszt szőlőt a Balaton déli oldalán, a Balatonboglári Borvidéken, 2006 óta pedig 1 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján.
Fehér-, rosé- és vörösborainkat reduktív körülmények között leginkább acéltartályokban tároljuk, de emellett készülnek borok 225 literes barrique és 500 literes ászokhordókban is.
Borászatunk munkájában szerves szerepet tölt be a második generáció, családunk fiatalabb tagjai új színt visznek a vállalkozás életébe, ahol a technológia jól összefér a hagyományokkal.
Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik palackba. Az eredmény: tiszta, gyümölcs-ízű, zamatos borok, finom savtartalommal.

Helyszín

Katona Borház Budafok

1222 Budapest Borkő u 10.

http://www.katonaborhaz.hu/

Válassz Csomagot

Katona Borház Budafok

Budapest

Borkóstoló a Katona Borház Budafoki Borbankjában 6 borral, hidegtállal
14 990 Ft 19 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet