Koccints saját pezsgővel: workshop a Balatonnál

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A pezsgő készítő workshop-on való részvétellel különleges élményben lehet részed a Kern pezsgő manufaktúrában, Balatonszőlősön. Mesélnek a pezsgőkészítés történelméről, és arról ők hogyan készítik pezsgőiket.  Kóstoltok a Kern pezsgő manufaktúra pezsgőiből (zenit 2017, olaszrizling 2014 IWSC London Bronz, furmint 2017, és sárga muskotály 2015 – ami 2020-ban London Decanter bronzéremmel díjazott). Kóstolás után elkészítitek saját palack pezsgőtöket, amit haza is vihettek és akkor koccintotok vele, amikor csak szeretnétek. 
A pezsgőnket jellegzetes helyi szőlőfajtákból (pl.: zenit, olaszrizling, szürkebarát, zweigelt illetve tokaji területeinkről sárga muskotály, hárslevelű és furmint), tradicionális eljárással (Méthode Traditionnelle) készítik. Palackban, seprőn érlelik minimum három évig, és kézzel degorzsálnak.

A voucher tartalma:
- Pezsgőkészítés történelmének bemutatása
- Kern pezsgők kóstolása
- Saját pezsgőtök elkészítése
- Tapas tál: Sajt, olaj, capri bogyó, házi grillezett zöldségek és bagett vagy kaviáros szendvics, 2 féle kaviárral

A program időtartama: 2-2,5 óra

Érvényesség

2024-10-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás a 06 30 303 9717 telefonszámon vagy az sparkart@kernwines.com e-mail címen szükséges 48 órával a foglalás előtt. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

A workshopok minimum 4 fővel indulnak, időpontokkal kapcsolatban érdeklődj partnerünknél!

Partnerünkről

A Kern Pincészet azzal a céllal alakult 2012-ben, hogy kapcsolatot hozzon létre a bortermelés múltja és jövője között, ötvözve a tradíciót a természettel és a technikával. Tervünk a hagyományos, szinte elfeledett szőlőfajták „felélesztése” a legmodernebb és legkíméletesebb eljárásokat alkalmazva. Első területeinket Balatonszőlősön (Öreghegy, Penke-dűlő) vásároltuk, ezt követte a többi ültetvény Tokaj-Hegyalján (Tarcal-Mandulás-dülő, Szegi, Bakonyi), tarcali birtokközponttal. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk (5 h Balaton, 5 h Tokaj-Hegyalja). Szenvedélyünk, hogy minőségi borokat és pezsgőket készítsünk.

Helyszín

Kern Bor és Pezsgőház

8233 Balatonszőlős Penke dűlő HRSZ 639

http://www.kernwines.com/

Nyitvatartás

Csütörtöktől Péntekig 12:00-22:00

Válassz Csomagot

Kern Bor és Pezsgőház

Balatonszőlős

Kóstold meg a balatonszőlősi Kern Pincészet kiváló pezsgőit, közben kóstolgass a tapas tálon összekészített finomságokból és utána készítsd el a saját palack italodat, amit aztán haza is vihetsz!
28 800 Ft 36 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet