Kóstold meg India ízeit újragondolva, még jobban, finomabban

-22 %

Az Ajánlat tartalma

India az asztalodon! A Spice Lab a fűszerek országának legjavát hozza el neked, de nem riad el attól, hogy a hagyományos indiai konyha remekeivel kísérletezzen.
A fűszerek, textúrák és illatok játékában pedig te magad is részt vehetsz, hiszen a degusztációs menüvel végigkóstolhatod a menü legizgalmasabb tételeit.

És mivel indiai konyháról van szó – természetesen a húsmentes étrendet követőkre is vár valami!
Ajánlatunkkal a klasszikus vagy a vega degusztációs menüt is végigeheted.

Degusztációs menü:
- Lencseleves
- Aloo tikki chaat
- Csirke tikka
- Sült rák
- Konfitált marhapofa
- Bárány kebab
- Napi desszert

VAGY

Vega degusztációs menü:
- Lencseleves
- Aloo tikki chaat
- Karfiol tikka
- Bhuna Soya
- Vegán húsgolyó
- Vegán kofta
- Desszert

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Asztalfoglalás szükséges az alábbi linken a jobb felső sarokban található "Foglalás" gomb megnyomását követően, dátum és időpont kiválasztásával: https://spicelab.hu/menu/

Az ajánlat 1 fő részére szól. Amennyiben többen mentek annyi vouchert szükséges vásárolni ahányan fogyasztani fogtok.

Az egyéb fogyasztás és a kötelező 15%-os szervízdíj a helyszínen fizetendő. A szervízdíj a voucher esetében a kedvezményes árból számolódik.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Ahogy a neve is mutatja, ez a Spice Lab, ami azt jelenti, hogy itt ízeket és fűszereket, textúrákat és összetevőket kóstolhatsz. Emellett a standard indiai ételeket sajátosan és különlegesen értelmezzük, így az ételek egy kicsit könnyedebbek, jobbak és egyszerűen ízletesek lesznek, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával. Mivel ez egy gasztro bár, azt tervezzük, hogy olyan gasztronómiai élményt kínálunk, mint egy másik csúcskategóriás kávézóban, de inkább bárkörnyezetben.
Budapesten minden indiai étterem hasonló ételeket készít és szolgál fel. Következésképpen mindegyikük asztalán gyakorlatilag hasonló ételek vannak.
Mi a Spice Lab-nél szeretnénk különbözni, saját ízeket, egyediséget, kreativitást és innovációt kell hozzáadni az ételekhez. Allen Diwan sokéves tapasztalattal rendelkezik az indiai ételek elkészítésében, számos különleges étteremben járt Európa-szerte és több Michelin-csillagos étteremben dolgozott.

Helyszín

Spice Lab

1051 Budapest Sas utca 9.

https://spicelab.hu/

Nyitvatartás

Kedd - szombat: 17.00-23.00

Válassz Csomagot

Spice Lab

Budapest

7 fogásos exkluzív degusztációs india menüsor a Spice Lab India étteremtől
10 990 Ft 14 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet