Luxus a tányérodon: Választható indiai garnéla menü itallal

-19 %

Az Ajánlat tartalma

Jó a csirke és jó a marha, sőt finomak a zöldségek is, de azért mégiscsak amolyan hétköznapi ünnep, amikor garnéla kerül a tányérodra!
A roppanós, mégis lágy, semmihez sem fogható ízű finomság tökéletes alapanyaga Spice Labnak, ahol egyébként is szívesen játszanak az ízekkel és a textúrákkal.
Ha rajongója vagy a tengeri herkentyűknek és az indiai konyhának, ne hagyd ki, hogy megtapasztald, mi történik itt a garnélával!

Az ajánlat tartalma:
- Garnéla Tikka Masala + választható köret (rizs/roti) + 1 üdítő (Coca/Coca Zero/Sprite/Fanta/víz)
Vagy 
- Garnéla Biryani + választható sör vagy 1 dl bor

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Asztalfoglalás szükséges az alábbi linken a jobb felső sarokban található "Foglalás" gomb megnyomását követően, dátum és időpont kiválasztásával: https://spicelab.hu/menu/

Az ajánlat 1 fő részére szól. Amennyiben többen mentek annyi vouchert szükséges vásárolni ahányan fogyasztani fogtok.

Az egyéb fogyasztás és a kötelező 15%-os szervízdíj a helyszínen fizetendő. A szervízdíj a voucher esetében a kedvezményes árból számolódik.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Ahogy a neve is mutatja, ez a Spice Lab, ami azt jelenti, hogy itt ízeket és fűszereket, textúrákat és összetevőket kóstolhatsz. Emellett a standard indiai ételeket sajátosan és különlegesen értelmezzük, így az ételek egy kicsit könnyedebbek, jobbak és egyszerűen ízletesek lesznek, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával. Mivel ez egy gasztro bár, azt tervezzük, hogy olyan gasztronómiai élményt kínálunk, mint egy másik csúcskategóriás kávézóban, de inkább bárkörnyezetben.
Budapesten minden indiai étterem hasonló ételeket készít és szolgál fel. Következésképpen mindegyikük asztalán gyakorlatilag hasonló ételek vannak.
Mi a Spice Lab-nél szeretnénk különbözni, saját ízeket, egyediséget, kreativitást és innovációt kell hozzáadni az ételekhez. Allen Diwan sokéves tapasztalattal rendelkezik az indiai ételek elkészítésében, számos különleges étteremben járt Európa-szerte és több Michelin-csillagos étteremben dolgozott.

Helyszín

Spice Lab

1051 Budapest Sas utca 9.

https://spicelab.hu/

Nyitvatartás

Kedd - szombat: 17.00-23.00

Válassz Csomagot

Spice Lab

Budapest

Választható indiai garnéla étel alkoholos vagy alkoholmentes itallal
5 490 Ft 6 780 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet