Napzáró habzsi-dőzsi a Balaton-parton: strandbüfé utalvány

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Megvolt a strandröplabda, tekertetek a vízibiciklin, úsztatok a Balcsiban és most, ahogy a tűző nap egyre szelídül, a strandtörülköző szélén ülve megszólal a gyomrotok: valamit enni is kéne!
Tudjuk, hogy a vízben vagy víz mellett töltött nap meghozza az étvágyat, ezért is szereztük nektek ezt a vouchert, amivel akár az egész család vagy kisebb baráti társaság is jól belakhat, és ehhez még a part közeléből sem kell elmennetek.
Vegyetek egy jó cuccosra megpakolt gyrost, gyönyörködjetek tovább a Balatonban, és közben lakjatok jól, mielőtt átkapcsoltok az éjszakai üzemmódba!
A 10 000 Ft feletti fogyasztás és az italfogyasztás a helyszínen, partnerünknél fizetendő!

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

A voucher minden nap kizárólag 16:00 óra után felhasználható egészen zárásig.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva.

Partnerünkről

Ha Alsóörsön sütteted magad a strandon, ha felénk jársz és épp megéheztél, ha a kedvenced a gyros és még jobb, ha az kiadós adag... Keress fel minket! Panaszra nem lesz okod, a kiszolgálás rendkívüli, az ételek magukért beszélnek!

Helyszín

Palmera Gyros

8226 Alsóörs Strand sétány 18.

https://www.facebook.com/palmeragyros/?ref=page_internal

Nyitvatartás

Fontos: konyha zárás 20:00 

Válassz Csomagot

Palmera Gyros

Alsóörs

À la carte ételfogyasztás 16:00 óra után Alsóörs egyik legklasszabb büféjében, közvetlenül a strandon. Az ajánlattal nagyjából 3-5 fő tud kellemesen belakmározni.
7 990 Ft 10 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet