Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat

NYEREMÉNYJÁTÉK LEÍRÁS

2024 Húsvéti Nyereményjáték

A játék Szervezője a Square One Media Kft. (székhely: 8000 Székesfehérvár, Zsurló utca 15) továbbiakban: Szervező.
A Játékban résztvevők a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

 1. A Játékban résztvevő személyek
  A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Facebook fiókkal rendelkező internet-felhasználó természetes személy (továbbiakban: Játékos), és a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban.
  A Játékban nem vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselője, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1. § (1) 1.);
 2. A Játék időtartama
  A Játék időtartama: 2024.03.12.-26.
 3. Játék feltétele
  A Citydeals.hu Magyarország húsvéti nyereményjátékra felszólító poszt lájkolása, felhívásnak megfelelő komment írása a poszt alatt.
 4. Nyeremény
  A Játék nyereménye :

1. helyezett: 1 db 15.000 Ft értékű csokikosár

2. helyezett: 1 db Családi Kihívás 4 fő részére Aréna belépőjeggyel (2 felnőtt + 2 gyerek 0-12 éves) a Bobo Fun Park felajánlásával. Bővebb információ: https://bobofunpark.hu/, https://www.facebook.com/bobofunpark, https://www.instagram.com/bobofunpark/

3. helyezett: 4 db kedvezményes mozijegy, ami felhasználható 5 moziban (Lurdy mozi, Art+ Cinema, Mom Cinema, Pólus mozi és a GoBuda mozi. Bővebb információ: https://citydeals.hu/kategoriak/elmeny/mozi

3 nyertest sorsolunk.

 1. A nyertesek kiválasztása, nyertes értesítése
  A nyeremény a Játék lezárultát követően kerül kisorsolásra 2024.03.26-án, azon Játékosok között, akik a Játék feltételeit teljesítették. A Szervező a 3 nyertest a citydeals.hu Magyarország Facebook oldalon teszi közzé.
 2. Nyeremény átadása
  A Nyerteseket messenger üzenetben értesíti a Szervező. A 15.000 Ft értékű csokikosár nyeremény személyesen vehető át a Szervező irodájában: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. vagy igény esetén GLS házhozszállítással vagy Foxpost/GLS/Easybox automatába tudja küldeni a Szervező, melynek szállítási költségét a Szervező vállalja. A családi belépő a Bobo Fun Parkba és a 4 db kedvezményes mozijegy e-mail-ban érkezik meg a nyertesekhez.
  Amennyiben a nyertes a kapcsolatfelvételre nem reagál 24 órán belül, abban az esetben a Szervező új nyertest sorsol. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. Szervezőt a nyeremények fentiek szerinti átadásán kívül további kötelezettség nem terheli. Egyéb esetlegesen felmerülő költségek (pl. a nyeremények helyszínére történő utazás költségei, hazautazás üzemanyagának költsége, extra szolgáltatások felára) a Játékosokat terhelik.
 3. Egyéb
  A Szervező által szervezett nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.
  Az adatok feldolgozója és kezelője a Szervező. A Szervező Adavédelmi tájékoztatójának elérési címe: https://citydeals.hu/pages/adatvedelmi-nyilatkozat. A Játékban történő részvétellel a résztevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a jelen játékszabályzatban leírtak szerint, illetve a Játék céljának (a Játék jelen szabályzat szerinti lebonyolítása) megfelelően személyes adataikat (neve, e-mail címe) kezelje. 
  Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a Játékot - akár a Játék időtartama alatt is - egyoldalúan módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse. A jelen Játék szabályzat módosításait, illetve a Játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a weboldalon. A Játékosok felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.