3.800 Ft helyett 3.100 Ft: Bőrpuhító paraffinos kézápolás

Az Ajánlat tartalma

A 3.800 Ft értékű paraffinos kézápolást most 3.100 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 790 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 2.310 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

A kéz bőrét nagyon sok külső káros környezeti hatás éri. Az időjárás viszontagságai, munkahelyen különböző anyagok, otthon a tisztító, takarító szerek, valamint a betegségek elkerülése végett a gyakori kézfertőtlenítők és a gyakori kézmosás is igénybe veszik a kéz bőrét. A keringéssel kapcsolatos belgyógyászati betegségek is látható bőr- és körömelváltozásokat okoznak kézen is. Ezért nagyon fontos a megfelelő, hatékony kézápolás. A meleg paraffin pakolás a bőr ápolása, regenerálása mellett jótékony, lazító hatással van a kéz kisízületeire, a kéz izomzatára is.
A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revitalizálása. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik. Ezzel a bőr öregedését lehet késleltetni, a kézbőrt ért káros hatások kellemetlen tüneteit lehet eltüntetni, illetve halványítani. Minden bőrtípushoz a megfelelő hatóanyagú krémet ajánlott használni, azért, hogy a paraffinos ápolás valóban a bőrnek a leghatékonyabb legyen. A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kéz bőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kéz bőrét és a körmöket kiszárítják. A száraz kézbőr hamar öregszik, megjelennek rajta az úgy nevezett májfoltok.

 

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36 20 510-2552 -os telefonszámon.

Időpont lemondást az edzés megkezdése előtt 24 órával fogadunk el, azon túl az adott alkalmat levonjuk a bérletből.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest egyik legexkluzívabb InfraTrainer szalonjában, a város központi részén a Bajcsy-Zsilinsziky úton várjuk új vendégeinket, illetve mindazokat, akik elkötelezett rajongói az InfraTrainernek! Ha már ismered, azért, ha még nem próbáltad, akkor azért gyere el hozzánk! Kellemes és igényes környezetben, barátságos hangulatban várunk Téged.

Helyszín

Laser & Shape InfraTrainer Studio

1054 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 56. 2. emelet 4. ajtó (20-as kapucsengő)

https://www.laserandshape.hu/

Nyitvatartás

H-P: 8.00 - 21.00

Válassz Csomagot

Laser & Shape InfraTrainer Studio

Budapest

A mélyen hidratáló kezelés a leghidegebb évszakban is visszaadja kezeid simaságát és puhaságát
790 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet