50 perces sörfőzdetúra és 4x2 dl csapolt sör kóstolása

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Lepd meg párodat születésnapján, névnapján, vagy csak úgy, egy különleges programmal. Egy olyan programmal, ami egészen biztosan elnyeri tetszését, ha nagy sörrajongó. Ajánlatunkkal most egyedi sörfőzdetúrán vehettek részt, ahol minden kérdésetekre választ kaptok, és nem utolsósorban nagyszerű programnak ígérkezik. Olvass tovább a részletekért!

A FIRST Craft Beer jóvoltából egy kuponért cserébe 50 perces sörfőzdetúrán vehettek részt a budapesti látványfőzdében. A sör alapanyagainak bemutatásától a sörfőzés menetén át a csomagolásig mindent megmutatnak. A főzdetúra végén a kóstoló teremben – mely a főzdében található – ízlelheted meg a frissen készült, jobbnál jobb söröket. A kóstoló 4x2 dl különleges sört tartalmaz.

A Taproomból üvegablakon keresztül maga az üzem is látható, kérdéseiteket pedig nyugodtan tegyétek fel, mindenre választ fogtok kapni! Ha odavagytok a habzó nedűért, ha tudni akartok mindent a sörfőzésről, itt a lehetőség! Vásárold meg a megfelelő számú kupont, válaszd ki az időpontot, és hidd el, párod rendkívül boldog lesz, hiszen a program egy valódi kuriózum! Fontos! Ha megvásároltad a kupont, minél előbb vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a kiválasztott időpont miatt, mert a helyek gyorsan fogyanak!

- Mindent megtudhatsz a sörfőzésről
- Bemutatják az alapanyagokat
- A sörfőzde egyes részeit és a csomagolóüzemet
- Igazi látványfőzde
- A főzdetúra végén a kóstoló teremben ízlelheted meg a frissen készült, jobbnál jobb söröket
- A túra pontosan indul, a megvásárolt kuponnak megfelelően
- A program kb. 50 perces
- A kóstoló alatt 4x2 dl sört kóstolhatsz

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

A voucher megvásárlását követően vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval időpont egyeztetés miatt, a megadott  email címen (fozdetura@firstcraftbeer.com) tudsz időpontot  foglalni vagy a https://first-craft-beer-kft.reservio.com oldalon.

Az elérhető időpontok a https://fozdetura.hu oldalon találhatóak.

A túrák minden héten az alábbi időpontokban indulnak:
csütörtök 19:00
péntek 19:00
szombat 15:00, 16:45 és 18:30

A kinyomtatott kupont vidd magaddal vagy mutasd be digitális eszközödön!

Partnerünkről

Egy testvérpár, aki élményben utazik
A FIRST-öt Kurucz Geri és Dani alapították 2016-ban, Budapesten - egy régi romos papírgyár épületet alakították át egy modern, laza, igazi 21. századi sörfőzdévé és a hozzá kapcsolódó Taproommá. Évek óta dolgoznak a szórakoztató- és zeneiparban, ahol megszállottan szolgáltatnak vendégeiknek új és felejthetetlen élményeket. Miután éveken keresztül szerveztek sörfesztiválokat és járták a világot, hogy a lehető legtöbbet tanulhassanak a kraftsörök világáról, felismerték: itt az ideje elhozni Budapestre is a taproom életérzést - és megmutatni, hogy a sörfogyasztás is lehet igazi élmény.

FIRST
Missziónk a FIRST Craft Beer-nél a lenyűgöző, vibráló, ízgazdag sörök főzése - odafigyelve a legkisebb részletekre is, kompromisszumok nélkül. Modern sörstílusokra, előremutató sörökre fókuszálunk - néha meg sem tudjuk nevezni, mit főzünk. Tanulunk és újítunk minden egyes nap, hogy megmutassuk az embereknek: a kraftsör más, mint amihez eddig hozzászoktak. Azt akarjuk, hogy a magyarok elfelejtsék a rossz minőségű, ízetlen posztszocialista lagereket.

A legjobb csapat és a legfrissebb komlók mellett a Kárpát-medence világhíresen tiszta vize áll rendelkezésünkre - kiegészülve az elérhető legmodernebb technológiával.

Helyszín

FIRST Craft Beer

1044 Budapest Külső Váci út 83.

https://shop.firstcraftbeer.com/

Nyitvatartás

A túrák minden héten az alábbi időpontokban indulnak:
csütörtök 19:00
péntek 19:00
szombat 15:00, 16:45 és 18:30

Válassz Csomagot

FIRST Craft Beer

Budapest

Kóstolj bátran az igazi nedűből! 50 perces sörfőzdetúra és 4x2 dl csapolt sör kóstolása 1 fő részére
5 490 Ft 6 490 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet