A Félelem Háza: VR szabadulószoba 1-4 játékosnak

-16 %

Az Ajánlat tartalma

Éjszaka. Egy elhagyatott rozoga kabin az erdőben. Pókháló a sarkokban, por a padlón, romos bútorok és… egyetlen élő lélek sem.

Látszólag a ház már rég elhagyatott, de valóban így van? Próbálod megérteni, mi folyik itt, de csak egyet értesz – ez a ház nem engedi, hogy ilyen könnyen elmenj. Körülnézve látod, hogy az ajtók és ablakok csukva vannak, nincs áram, és a gyertya elhalványuló villogása alig elég ahhoz, hogy megvilágítsa a zavaros szobát. Rémületedre rájössz, hogy csapdába estél. Valakinek a sziluettje villog a gyertya gyenge fényében… Vagy ez a fény trükkje volt? Itt a para normális.

A játék 1 órás időblokkokban foglalható.

Ajánlott korosztály: 16 év +

 Amennyiben 2 főnél többen érkeztek, abban az esetben több vouchert vásároljatok meg csapatotok létszámának megfelelően.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: +36 30 554 51 70  vagy mailben: play@vrevo.hu és meg kell adnod a voucher kódod. A játék időpontja, foglalás előtt 24 órával jelezd érkezésed. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A VR Evolution Bemutatja a Virtuális szabadulószobák széles választékát! 11 fantasztikus környezetben teheted próbára magad barátaiddal, családoddal. A szabadulószobáinkat ajánljuk mindenkinek, akit a szellemi kihívás és a sikerélmény tesz boldoggá. Kihívásokkal és fejtörőkkel teli környezeteink lenyűgöző grafikai megoldásokkal és elképesztő atmoszférával gondoskodnak róla, hogy új és izgalmas kihívás elé állíthasd magad. Szükség lesz itt minden tudásodra,  hogy felfedezd a kijutáshoz vezető nyomokat és megtaláld a titkok nyitját. A siker érdekében csapatban kell gondolkodnotok és folyamatosan megosztani az információkat, mert a nyomok sokszor önmagukban értelmezhetetlenek.

Helyszín

VREvolution VR Center

1092 Budapest Hőgyes Endre utca 1

http://www.vrevo.hu

Válassz Csomagot

VREvolution VR Center

Budapest

Az ARVI VR szabadulószobában lenyűgöző grafikai környezet teszi még átélhetőbbé a rengeteg fejtörővel és feladvánnyal teletűzdelt, izgalmas kalandot
5 490 Ft 6 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet