A legfájdalmasabb helyekre: 40 perces hát- és karmasszázs

-17 %

Az Ajánlat tartalma

Ha ülőmunkát végzel, számítógépen dolgozol, vagy csak monoton mozdulatokból áll a munkád, de akkor is, ha hajlamos vagy a stresszt a vállizmaidban elraktározni – ez a kezelés igazi megkönnyebbülést jelent majd!
A 40 perces kezelés során a profi masszőr a legfájdalmasabb területekre koncentrál, és segít az izomfeszülések enyhítésében, a fájdalmas csomók kimasszírozásában.
A masszázs végére megkönnyebbülést fogsz érezni, a tagjaid könnyebbek lesznek, és végre az irodai stresszt sem kell hazavinned magaddal.

Érvényesség

2023-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36206239926

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Varga Nikolett vagyok, okleveles masszőr, masszázsterapeuta. Munkámat a tőlem telhető legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel végzem már több mint 9 éve, büszkén mondhatom, hogy vendégeim nagy megelégedésére. Az igényesen berendezett, exkluzív szalonban várom a pihenni, gyógyulni és feltöltődni vágyókat.

Helyszín

Nikolett Masszázs

1106 Budapest Gyakorló utca 4/G.

https://www.facebook.com/Varga-Niki-massz%C3%A1zs-100183548598646

Nyitvatartás

Hétköznap: 07:00-19:00

Válassz Csomagot

Nikolett Masszázs

Budapest

Az ülőmunka, számítógépes munka itt érezteti legjobban a hatását, ezért ez a masszázs is ezekre a területekre koncentrál
7 500 Ft 9 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet