Állapotfelmérés talpmasszázzsal 60 percben

-33 %

Az Ajánlat tartalma

Az állapotfelmérés során a reflexzónákat végigtapogatva a reflexológus megtalálja az adott személy zónáiban található elváltozásokat, lerakódásokat, majd pedig a kikérdezés eredményeivel összevetve feljegyzi ezeket.
 A reflexológus soha nem diagnosztizál, de érezhet olyan folyamatokat, melyek éppen zajlanak, de tüneteket soha nem is produkálnának, mert spontán gyógyulnak, anélkül hogy észrevennénk.
 A jó talpmasszázs az egész szervezetre hat, megindítja a méregtelenítést, mozgósítja az immunrendszert, emellett nyugtat, lazít és roppant kellemes.
 A felmérés során a reflexológus az eredményeket egy térképre jegyzi fel – ez a térkép a test összes reflexzónáját tartalmazza és a továbbiakban e bejelölések alapján folyik a kezelés. A szükséges kezelések száma és sűrűsége nagymértékben függ az adott betegség fennállásának idejétől, a beteg testi-lelki állapotától, ill. a kezelésekre való reakcióképességétől.
 A talp egy mikrorendszer, ahol a test kicsinyített mása található, ahol szerveink leképeződnek. Bármilyen elváltozás található testünkben, képe megjelenik a mikrorendszerekben. Sokszor még a tünetek megjelenése előtt. 
A reflexológia igazi jelentősége abban rejlik, hogy segíteni tud a szervezetnek az öngyógyító erők mozgósításában. A jó talpmasszázs az egész szervezetre hat, megindítja a méregtelenítést, mozgósítja az immunrendszert, emellett nyugtat, lazít és roppant kellemes. A jó talpmasszázs után a vendég olyan könnyűnek érzi a lábát, mintha légtalpakon járna.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő. Személyenként több kupon is vásárolható, ajándékozható. Egy alkalommal csak egy kupon használható fel.

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés és további információ online: http://www.alternativgyogyaszat.hu/, vagy telefonon: +36 20 454 31 10

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Partnerünkről

Régi helyünkről most egy teljesen új környezetbe – Újbuda központi részére – költöztünk. Eddigi hűséges vendégeink mellet most külön is számítunk a környék felfrissülést, ellazulást, kikapcsolódást esetleg a fájdalmak enyhülését, megszüntetését kereső érdeklődőkre.

Helyszín

Alternatív Gyógyászat

1111 Budapest Bicskei u. 7

http://alternativgyogyaszat.hu/

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 09:00 és 16:00 között, hétvégén: zárva.

Válassz Csomagot

Alternatív Gyógyászat

Budapest

Előzd meg a későbbi problémákat: a jó talpmasszázs az egész szervezetre hat
5 990 Ft 9 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet