Átváltozó festmények: belépőjegy a Titok Galériába

-17 %

Az Ajánlat tartalma

Szereted a művészetet? Érdekelnek az újdonságok, azok az alkotók, akik valami szokatlant, különlegeset hoznak létre, és feszegetik az irányzatok határait?

Ezen a kiállításon különleges, UV-fény alatt megváltozó festményeket láthatsz, amelyek a szemed előtt alakulnak át, hogy egy történet másik oldalát is megmutassák.

A különleges effektek hatására a képek hangulata teljesen magába szippant, amit a mindig az aktuális alkotáshoz igazított zene hangulata is elősegít.Keress fel egy olyan kiállítást, ahol minden kép többet rejt, mint azt első ránézésre gondolnád!

A galéria nyitva áll egyéni és csoportos látogatók előtt egyaránt, valamint alkalmas kisebb rendezvények (pl. exkluzív borkóstolók, sajtótájékoztatók, tréningek, stb.) lebonyolítására is. Egy voucherrel egy fő léphet be a galériába.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges voucherkód megadásával telefonon a +36 70 218 0102 számon vagy emailben a secretgallery.hu@gmail.com e-mail címen.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Kő Ferenc titokzatos és nem mindennapi festményeit különleges effektek segítségével, szinte interaktív módon ismerheti meg a látogató.

Az alkotások mellett kétféle leírást találunk (magyar és angol nyelven egyaránt), hiszen más festményt látunk magunk előtt nappali fényben, s mást UV-világítás alatt.
Az átváltozó festmények témái szorosan összetartoznak, a festő egymással asszociatív kapcsolatban álló történeteket (legyen az történelem, tudomány vagy zene) helyez egymás alá a vászonra, de más-más technikával.

A szemünk láttára teljes átalakuláson áteső festményekben való elmélyedést mindegyik kép/képpár témájához illő, hatásos zene fokozza, elhangzanak a címek és rövid képleírások is ezzel téve teljessé a kiállítás szemlélőjének élményét.

Helyszín

Titok Galéria

1066 Budapest Ó utca 12.

https://www.facebook.com/titokgaleria.budapest/

Válassz Csomagot

Titok Galéria

Budapest

Belépőjegy egy fő részére egy különleges tárlatra, ahol a festmények az UV fény hatására teljesen átváltoznak, egy egészen új történetet mesélve így el
2 500 Ft 3 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet