Csábító ajkak! 3 az 1-ben turbó szájfeltöltés hyaluronnal

-50 %

Az Ajánlat tartalma

Az Avatar Holisztikus Szépségszalon jóvoltából egy voucheredért cserébe 3 az 1-ben turbó szájfeltöltés lehet a Tied hyaluronnal. Három technika ötvöződik a kezelésben, mely látványos eredményt biztosít már az első alkalommal. Új generációs 3D rádiófrekvenciával és lézerrel kisimítják a ráncokat és mélyre juttatják a hidratáló hyaluront, ajkaid így simábbak, teltebbek, izgalmasabbak lesznek.

Multipoláris fejjel a kötőszövetben összehúzzák a kötőszöveti rostokat, majd bipoláris fejjel a bazális sejtsor beszűrődéseit (amik a ráncokat mélyítik) simítják ki, majd lézerkészülékkel ránctalanítanak és hyaluronsavat juttatnak a kötőszövetbe. Ha tetszik az ajánlat, ne habozz tovább! Vásárold meg a vouchert, a megadott elérhetőségen vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, és nincs több irigykedés, csak csodás, látványos ajkak!

Az új generációs 3D rádiófrekvencia lézerrel kisimítja a ráncokat és mélyebbre juttatja a hyaluront, aminek következtében ajkaid simábbak és teltebbek lesznek.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

ELőzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon (+36 70 384 8633) vagy emailben (gyogyuljmaskepp@gmail.com). Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Gyere el és próbáld ki az országban egyedülállóan működő Cyber Holisztikus Központunkat, ahol a szépség, az egészség és a harmónia egyben van.
Holisztikus kozmetikai kezeléseink a hagyományos kozmetika elemeire épülve, nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A kezeléseket természetgyógyász kozmetikus oktató mester irányításával és közreműködésével végezzük. A legmodernebb kozmetikai gépek állnak rendelkezésünkre, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod! 

Helyszín

Avatar Holisztikus Szépségszalon

1114 Budapest Bartók Béla út 66.

http://holisztikusgyogyaszat.hu/

Válassz Csomagot

Avatar Holisztikus Szépségszalon

Budapest

Ha irigykedve nézed a filmsztárokat, akiknek csodálatos, telt ajkuk van, de Te nem szeretnél durva beavatkozást, ajánlatunk tetszeni fog, hiszen most egy egyszerű eljárás keretében Neked is lehet csábító ajkad. Mindezt plasztikai műtét nélkül érheted el voucherünkkel.
4 990 Ft 9 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet