Csatára fel: 30/120 perc csoportos nerfezés + szabadulószoba

-10 %

Az Ajánlat tartalma

Kicsiket és nagyokat egyaránt vár a Nerf élménypálya! Csak ragadj szivacskilövőt, húzódj fedezékbe, és indulhat az önfeledt csatározás! A játéktér lehetőséget biztosít beltéri gyerekprogramhoz, családok, baráti társaságok, vagy akár nagyobb létszámú iskolai és munkahelyi közösségek számára is szülinapi party, csapatépítés, vagy vetélkedő lebonyolításához is. Vegyél részt egy galaktikus küldetésben, vagy vesd be magad a zombi invázió ellen a tematikus pályákon! Hozzád melyik küldetés áll közelebb? 
Galaxy: A távoli jövőben épp az Antares csillag felderítésére készültetek. Azonban a Tejút szélén váratlanul idegen lények támadták meg az űrhajótokat. Szerezd vissza az csillagromboló irányítását, és mentsd meg a legénységet! 
Zombie Street: Doktor X végzetes vírusa kiszivárgott a titkos laboratóriumból és megfertőzte az egész világot. Irány a zombie városnegyed, kutasd fel az ellenszerrel átitatott Nerf szivacslövedékeket és győzd le a zombikat! 
Ha pihennél egy kicsit a bevetések között, csomagajánlatukkal választhatsz Szabaduló szobáik közül, ahol megmutathatod kreativitásod és találékonyságod. 
A Nerf játékhoz biztosítanak szivacskilövőt, fejenként 10 db szivacstöltény és védőszemüveget.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Csak a Fóti Auchanban, telefonos előre egyeztetett időpont ajánlott : 0670 418 1980 vagy online foglalási rendszeren keresztül -  https://fot.csupakaland.hu/

Voucheredet add át kinyomtatva a helyszínen vagy mutasd be digitális eszközödön. Más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható.

Partnerünkről

Várunk titeket a fóti Auchan butiksorán, két tematikus Nerf pályával, hozzájuk tartozó születésnapi rendezvényteremmel, 3D-s moziteremmel és két jópofa Jusski logikai szabadulószobával! Ráadásul a helyszínen shopunkban mindent megtalálsz, ami egy szuper Nerf partihoz kell, de ami a legjobb: van egy óriás csúszdánk is, amit mindenki díjmentesen használhat!

Helyszín

Csupakaland Családi Élménypark Fóti Park

2151 Fót Fehérkő utca 1.(Fóti Auchan)

https://csupakaland.hu/elmenypark-kalandpark/fot/

Nyitvatartás

Szombat-vasárnap: 10:00 -19:00

Válassz Csomagot

Csupakaland Családi Élménypark Fóti Park

Fót

Nerfezz a tematikus pályákon családoddal vagy barátaiddal, két összecsapás között pedig próbáljatok ki egy szabadulószobát is!
8 900 Ft 9 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet