Életre kelt legendák: 30 perc VR élmény – Gamer csomag

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Legyetek részesei a játékosok millióit megmozgató Assassin’s Creed franchise világának, váljatok ti is egy tökéletes egy tökéletes bérgyilkossá, majd győzzétek le a vérszomjas Minotaurt! Ezután döntenetek kell: egymás ellen, vagy együtt akartok harcolni a különböző akciódús játékok során? Levezetésképpen fantasy-kalandok várnak titeket!

A jeggyel az alábbi játékok közül 2-őt lehet választani:

- Assassin’s Creed: Ezúttal tüzes nyílvesszőkkel kell leszámolnotok mindenkivel, aki az utatokba áll, hogy megküzdhessetek a misztikus főellenséggel… A játék egy egyszemélyes kaland, amely során valódi sétát kell tenni egy vezetett útvonalon.

- Minotaur: Vedd fel a harcot a mitikus szörnnyel! Mielőtt azonban szembenézel vele, át kell verekedned magad a csontváz harcosok seregén! Vigyázz, mert bárhonnan támadhatnak a pókokkal és szűk folyosókkal teli labirintusban!

- Virtual Rabbids: Ne legyetek nyulak, inkább vegyétek fel a harcot a tapsifülesekkel! Egy igazán szórakoztató küzdelemre számíthattok, amely nem lesz mentes a kihívásoktól sem. Az igazán ügyesek megpróbálhatnak úgy is végigmenni, hogy minél kevesebbszer találják el őket.

- VR Géppuska: Ragadj meg egy látványos fegyvert, majd küzdj meg a sötétben rád támadó zombikkal (inkább felnőtteknek ajánljuk), vagy pedig egy mesés környezetben kalózokkal (inkább gyerekeknek javasoljuk).

A fentieken felül az alábbi játékok közül is választhatsz 1-et:
- Affected: The Manor
- Primordian
- Robotok arénája
- Elite Force
- Dead Zone_ Zombies
- Feketeszakáll és a Koponya-sziget
 
Általános információk az ajánlattal kapcsolatban:
o 4 db játékot/élményt tartalmaz 
o Technikai okok miatt: min. 130 cm/min. 32-es lábméret/max 130 kg.
o A VR Vidámparki élmény hossza kb. 40 perc
o A GAMER jegy egyik játékához külön cipőt adnak, ezért zokni viselése kötelező!

Érvényesség

2024-05-31 -ig

A voucher csak hétköznap használható fel!

Foglalási feltételek

Előzetes időpontfoglalás: https://vrparkbudapest.hu/bevaltas

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál!

Partnerünkről

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal (a szimulátoroktól a 4D-s VR-élményekig) felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. A virtuális valóság segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt. Hazánkban kizárólag nálunk érhető el a világszerte hihetetlen népszerű Hologate platformja és csak a VR Vidámparkban egy 4D-s időutazáson is részt lehet venni a dinoszauruszok és az egyiptomi piramisok világába. Vár egy fantasztikus világ, ahol lehetsz dinókat kutató tudós, egyiptomi felfedező, autóversenyző vagy rettenthetetlen zombivadász! Várunk egész évben a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő parkban!

Helyszín

VR Vidámpark

1066 Budapest Teréz krt. 62.

https://vrparkbudapest.hu/

Válassz Csomagot

VR Vidámpark

Budapest

Lépj be az Assassin’s Creed megelevenedett világába, és válassz a további izgalmas játékok közül!
6 700 Ft 7 900 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet