Függő játszma! Via ferrata túravezetés

-9 %

Az Ajánlat tartalma

A Vasalt utak – Via ferrata jóvoltából egy voucherért cserébe kipróbálhatod ezt az extrém sportot teljes biztonsággal! Három különböző helyszín és 10 úvonal közül választhatsz: Csesznek, Tatabánya és a Cuha-völgye. A via ferrata egy egyszerűbb, biztonságosabb módja a sziklamászásnak, profi túravezető kísér benneteket. A kupon része természetesen a túrához való szükséges összes felszerelés is.

Hogy hogy is néz ki a via ferrata? A sziklafalak oldalába vájt drótkötélpályák, olyan hegyi utak, ahol fixen beszerelt fém kábelek, létrák, hidak és lépcsőfokok segítik az előrehaladást. Lényege a folyamatos biztosítás, amit az ösvény mentén végigfutó drótkötél ad, amire a megfelelő felszereléssel tudsz rácsatlakozni. B/C fokozattól az E/F fokozatig választhatsz útvonalat. Garantáltan semmihez sem hasonlítható sport, ahol magasan, ámde mégis biztonságban leszel a profi vezetővel.

Ha igazi adrenalinfüggő vagy, és szeretnéd Te is kipróbálni ezt a nagyszerű sportot, itt a lehetőség! Vásárold meg a vouchert, a megadott elérhetőségek egyikén jelentkezz be és hidd el, életed egyik legnagyszerűbb és legélménydúsabb programja lesz a via ferrata!

A túrák előzetes bejelentkezés alapján indulnak a hét minden napján:

- Cseszneken

- Tatabányán

- Cuha-völgyben

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a https://vasaltutak.hu weboldalon, a "Túra jelentkezés" menüpont alatt, a helyszín-dátum-időpont és adatok megadásával. Az időpontfoglalást követően minden egyéb tudnivalót megkapsz egy válasz e-mailben.
Voucheredet a helyszínen add át kinyomtatva vagy ha nem tudod kinyomtatni, a regisztrációt követő információs e-mailre válaszolva küldd el digitális formában!
Minden felszerelést biztosítanak, kényelmes ruhában érkezz! További kérdés esetén hívd a +36 30 230 33 40-as telefonszámot!

Partnerünkről

Kovács Tamás, a magyarországi vasaltutak megálmodója: “Egyenként is több évtizedes szikla és hegymászó tapasztalattal rendelkezünk, Magyarország- és Európa-szerte nyitottunk és építünk ki máig is új sziklamászó utakat. Szeretnénk, ha azok is megismerhetnék a függőleges birodalmat, akik nem mászók. Ezért kezdtük el a vasalt utak kiépítését hazánkban, hogy biztonságos lehetőséget teremtsünk a magasba vágyóknak.”

Helyszín

Vasalt utak – Via ferrata

2800 Tatabánya Panoráma út 1.

https://vasaltutak.hu/

Válassz Csomagot

Vasalt utak – Via ferrata

Tatabánya

Ha már régóta izgatja a fantáziádat a sziklamászás, de nem mersz nekivágni, mert úgy érzed, nem lennél elég biztonságban, itt a megoldás: via ferrata! Ez egy biztonságosabb, egyszerűbb módja a sziklamászásnak, de hidd el, legalább olyan izgalmas, adrenalindús és látványos.
9 990 Ft 11 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet