Lady Whistledown titka: interaktív, tematikus szabadulószoba

-31 %

Az Ajánlat tartalma

Tudjátok-e ki volt Lady Whistledown? Az se baj, ha sose hallottátok a nevét. Ebben a játékban egy új pletykagyárost kell lelepleznetek! Nyomozzátok ki, ki rejtőzik eme furcsa név mögött. Ha azt hiszed, hogy már tudod a választ, meglepetéssel fognak szolgálni!

A szoba az 1800-as évekbeli Londonba repít majd el Titeket, ahol igazi előkelőségekké válhattok. A szoba nem csak lányoknak lesz izgalmas, hanem mindkét nemnek, mivel rengeteget kell nyomozni és felfedni, kit rejt a köpeny.

A játék nemtől és kortól függetlenül mindenkinek ajánlott. Célotok, hogy 60 perc alatt felfedjétek Lady Whistledown kilétét és állítsátok le a pletykalap nyomtatását!

Játékidő: 60 perc

Játékosok száma: 2-6 Fő

Játékerősség: 5/10

Játékosok életkora: 12+

Család-, gyermek- és kutyabarát

Téma: Akció

Érvényesség

2023-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás a https://www.timeheist.hu/ oldalon lehetséges, a fizetési módnál az "Utalvány" opció kiválasztásával!

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! A Mester utcában vagy a Liliom utcában parkolási díj ellenében lehet parkolni. A Liliom utcában nyilvános parkolóház is üzemel, de a Corvin Pláza sincs messze. Ha mégsem tudsz jönni, vagy csak késel, esetleg másik napra akarsz átfoglalni, kérjük, keresd partnerünket ezen a telefonszámon: +36 30 52 89 374 vagy küldj egy e-mait a foglalas@timeheist.hu e-mail címre. Mivel a helyszínt csak lépcsőn lehet megközelíteni, így az épület nem akadálymentesített. Abban az esetben ha 6-nál többen akartok részt venni, akkor két vagy több szoba foglalását javasoljuk.

Partnerünkről

Szerinted Neked már nem tudunk újat mutatni? Gyere és próbáld ki magad! Akkor is, ha naphosszat a sorozatokat bámulod és kívülről fújod a szereplők neveit, de akkor is, ha sosem hallottál Thomas Shelby-ről, Elevenről vagy fogalmad sincs, ki az a Nairobi… Kellékekkel, izgalmas játékokkal, borzongással, sok-sok nevetéssel várunk Titeket. Játékainkhoz semmilyen különleges erőfeszítésre vagy különleges lexikális tudásra nem lesz szükséged. Még arra sincs szükséged, hogy különleges ismeretekkel rendelkezz a sorozatokról. Amire viszont mindenképp szükséged van: leleményességre, vállalkozókedvre és sok-sok jókedvre! Nem akarjátok otthon hagyni a négylábú kedvenceteket sem? Szerencsétek van, mert abszolút állatbarátok vagyunk, és amíg Ti szabadultok, találunk helyet neki is.

Helyszín

Time Heist Szabadulószoba

1094 Budapest Liliom utca 5

https://www.timeheist.hu/

Nyitvatartás

H-P: 11.00 – 22:30 

Sz-V: 9:30 – 22:30

Válassz Csomagot

Time Heist Szabadulószoba

Budapest

Figyelem, nem csak lányoknak! Ez egy izgalmas, nyomozós és gondolkodós szabadulószoba 2-6 fő részére
7 490 Ft 10 800 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet