Lazulás egész testben: 50 perces svédmasszázs

-20 %

Az Ajánlat tartalma

A svédmasszázs az egész testet átgyúró, átmozgató masszázsfajta, az egyik legnépszerűbb egész Európában.
Az izmokat fellazító, pihentető kezelésnek jótékony hatása van a keringésre, anyagcserére és méregtelenítésre, és mivel a görcsös izmokat is ellazítja, így igazi megkönnyebbülést hoz a testnek és a léleknek is.
A svédmasszázs hatását számtalan területen érezheted, enyhül az izmaid merevsége, szebb lesz a bőröd és még jobban is alszol utána, vagyis, ha egy nehéz hét áll mögötted, vagy csak úgy érzed, rád férne egy kis pihenés, a svédmasszázsnál jobb kikapcsolódást keresve sem találsz!

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 20 623 9926

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!
Parkolás a környéken hétköznap fizetős.
Egy vásárló csak egy kupont használhat fel.
Időpont lemondása az masszázs kezdete előtt min. 24 órával előbb lehetséges, ennek elhalasztása esetén a voucher felhasználtnak minősül. Késés esetén a masszázs időtartama lesz kevesebb. 

Partnerünkről

Varga Nikolett vagyok, okleveles masszőr, masszázsterapeuta. Munkámat a tőlem telhető legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel végzem már több mint 9 éve, büszkén mondhatom, hogy vendégeim nagy megelégedésére. Az igényesen berendezett, exkluzív szalonban várom a pihenni, gyógyulni és feltöltődni vágyókat.

Helyszín

Nikolett Masszázs

1106 Budapest Gyakorló utca 4/G.

https://www.facebook.com/Varga-Niki-massz%C3%A1zs-100183548598646

Nyitvatartás

Hétköznap: 07:00-19:00

Válassz Csomagot

Nikolett Masszázs

Budapest

Tökéletes kikapcsolódás Zuglóban, profi masszőr kezei alatt
6 790 Ft 8 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet