Nézz szembe egy dinóval: 45 perc VR élmény – Időutazó csomag

-15 %

Az Ajánlat tartalma

Két saját fejlesztésű, hyperreality élményt tartalmaz ez az ajánlat, mindkettő 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszervedet megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnod kell.

A voucher az alábbi élményeket tartalmazza:

Dino Safari:
Utazzatok a dinoszauruszok korába és nézzetek farkasszemet egy T-Rex-szel! Ez a világ tényleg magába fog szippantani titeket, ugyanakkor kedves segítőtök végig veletek lesz a kalandban. Nézzetek jól körül, és ha igazán bátrak vagytok, még megfoghatjátok a dínótojásokat is!

Dark side of Anubis:
Egy misztikus kaland vár rátok, a cél pedig a kijutás egy alátkozott piramisból, miközben nemcsak látjátok egymást, de együtt is kell működnötök a siker érdekében. Csak vigyázzatok a fáklyátokra, amíg végrehajtjátok az elétek táruló feladatokat!

A VR-élmény ideje kb. 45 perc.

Technikai okok miatt a minimum szükséges magasság 140 cm.

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy emailen: +36 70 479 6546 vagy info@vrvidampark.hu

Kinyomtatott voucheredet vidd magaddal vagy mutasd be mobileszközödön a szolgáltatónál!

Partnerünkről

A VR Vidámparkban a legmodernebb technológiai megoldásokkal (a szimulátoroktól a 4D-s VR-élményekig) felejthetetlen kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak. A virtuális valóság segítségével egyszerre nyújtunk vidámparki, akciódús, családi vagy akár csapatépítő élményt. Hazánkban kizárólag nálunk érhető el a világszerte hihetetlen népszerű Hologate platformja és csak a VR Vidámparkban egy 4D-s időutazáson is részt lehet venni a dinoszauruszok és az egyiptomi piramisok világába. Vár egy fantasztikus világ, ahol lehetsz dinókat kutató tudós, egyiptomi felfedező, autóversenyző vagy rettenthetetlen zombivadász! Várunk egész évben a Nyugati pályaudvarnál, a volt Szikra mozi épületében mintegy 2000 négyzetméteren, 3 szinten elterülő parkban!

Helyszín

VR Vidámpark

1066 Budapest Teréz krt. 62.

https://vrparkbudapest.hu/

Válassz Csomagot

VR Vidámpark

Budapest

Utazzatok vissza az időben partnerünk saját fejlesztésű hyperreality élményében, és tegyetek sétát a dinoszauruszok között!
8 100 Ft 9 500 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet