Próbáltad már sötétben? Baltadobálás UV-fények alatt

-20 %

Az Ajánlat tartalma

Ha baltát dobálni egy sima fa táblára nem elég érdekes és egy még izgalmasabb élményre vágytok, próbáljátok ki sötétben, UV fények alatt! Most lehetőségetek van rá, hogy UV-fénnyel megvilágított pályán, igazán különleges hangulatban dobjatok célba az amúgy sem mindennapi eszközzel. A baltadobálás tökéletes módja a feszültség levezetésének, de emellett a figyelmet, az ügyességet és a pontosságot is fejleszti, miközben eltereli figyelmedet a mindennapi gondokról.
A bárban mindeközben rengeteg finom csapolt sör, alkoholos és alkoholmentes ital vár benneteket, így a baltadobálás tökéletes randiprogram is lehet!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: a 06 30 955 8587-es vagy a +36 1 610 76 49-es telefonszámon, az info@baltadobalas.hu email címen, illetve online a https://baltadobalas.hu/idopontfoglalas.php címen is lehetséges. 

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Baltadobálás? Így van, jól olvasod! Nálunk baltákat dobálhattok barátaiddal, cégeddel, családoddal! Ha úgy döntesz, és szeretnéd kicsit levezetni a feszültséget, és ügyességedet, precízségedet, pontosságodat nem hagyod otthon, egyedül is bátran lenézhetsz hozzánk!
Ha elfáradnátok, vagy csak lazítanátok kicsit, bárunkban rengeteg finom csapolt sör és egyéb alkoholos vagy alkoholmentes ital közül válogathattok!

Helyszín

baltadobalas.hu Powered by PÁNIQ-SZOBA

1074 Budapest Dohány utca 30/a.

https://baltadobalas.hu/

Nyitvatartás

H-CS 12-20

P-SZ 12-22

V 12-20

Válassz Csomagot

baltadobalas.hu Powered by PÁNIQ-SZOBA

Budapest

Tegyél még izgalmasabbá egy extrémsportot egy sötét, UV-fényekkel megvilágított pályán!
3 990 Ft 4 990 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalványIdőpont foglalás

Ez is érdekelhet