10.000 Ft helyett 3.990 Ft: Lézeres és gyémántfejes kezelés

Az Ajánlat tartalma

Az 1.110 Ft értékű voucheredért most 10.000 Ft helyett 3.990 Ft-ért veheted igénybe ajánlatunkat. Most csak 1.110 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 2.880 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A Váci 47. Szépségszalon jóvoltából egy voucherért cserébe Tiéd lehet egy Skincare lézeres arckezelés gyémántfejes mikrodermabráziós kezeléssel együtt, ami ragyogóvá, hibátlanná varázsolja bőrödet már egy kezelés után! A mikrodermabráziós kezelés, vagyis a bőr felső hámrétegének eltávolítása számos kozmetikai bőrproblémára nyújt megoldást (tág pórusok, májfoltok, aknés bőr, ráncok). Fokozza a vér- és nyirokkeringést a bőrben, ezáltal az élettel telibb és feszesebbé válik. Ennek következtében felgyorsul a kollagénben gazdag sejtek képződése az elhalt hámsejtek eltüntetésével. A megújult sejtek hatására lesz bőröd újra sima és üde. Megnő a bőr tápanyag- és oxigénfelvevő képessége, így például a speciális, bőrtípusnak megfelelően kiválasztott krémek még inkább látványos eredményt nyújtanak, hiszen áthatolnak a hámrétegen és eljutnak mélyebb rétegekbe is.

A speciális, a piros fényű softlaser, a pattanások kialakulását segít megelőzni, kiváló faggyútermelés szabályozó, gyulladáscsökkentő, a már meglévő és nehezen, lassan gyógyuló pattanások után semmilyen bőrhiba, pigmentfolt vagy heg nem marad vissza, extra gyorsasággal gyógyít, lassú sebgyógyulás esetén is kiváló. A pattanáskezelés közben nagyon enyhe meleget érzel. A Skincare Laserrel aktiválni tudják a bőr kollagéntermelődését, így belülről, a saját bőröd kezdi el visszaépíteni az egészséges, hegmentes szövetet. Felgyorsul a bőr anyagcseréje, ami üde, feszes, egészséges és egyenletes bőrfelszínt eredményez. A kezelés után az eredményt azonnal láthatod, ráadásul a kezelés alatt semmi fájdalmat nem fogsz érezni. 

Természetesen a pattanáskezelés után, a maximális hatás elérése érdekében még egy gyémántfejes bőrcsiszolás is a kezelés része, így lesz arcod még ragyogóbb, még tökéletesebb! Arra vigyázz, hogy a kezelésnek fényérzékenyítő hatása van, így a kezelés után 5 napig ne napozz, ne szoláriumozz! Ha tetszik az ajánlat, és úgy érzed kipróbálod a kezelést, ne habozz, vásárold meg a vouchert, jelentkezz be a megadott telefonszámon, és készülj, mert a szalonból úgy fogsz távozni, hogy arcod sugárzóan gyönyörű lesz!

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, és meg kell adnod a voucher kódod: +36 70 434 25 80 (Karl Juditot keresd). Előzetesen lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az ajánlat elvész! Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

2009 óta sminkesként, sminkoktatóként és 2012 óta kozmetikusként dolgozom. Tóth Katalin aranykoszorús kozmetikus mesternél szereztem meg a gyakorlati ismereteimet. Spanyol professzionális kozmetikumokkal Belnatur-al és De’noyles-al szépítem vendégeimet. Számomra a folyamatos továbbképzés elengedhetetlen, mert így tudok megfelelni vendégköröm és saját magam igényeinek. Célom, hogy a hozzám betérő vendégeknek segítsek a teljes relaxációban és feltöltődésben, így a kezelés végén frissen, üdén és még szebben engedjem el őket. Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettek várok Mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne.

Helyszín

Váci 47. Szépségszalon

1134 Budapest Váci út 47

https://www.profikozmetikus.hu/

Nyitvatartás

H-P 8:00-10:00

Válassz Csomagot

Váci 47. Szépségszalon

Budapest

Ha zavarnak a hegek, pattanásnyomok az arcodon, akkor ez az ajánlat neked szól! Speciális kezeléssel jelentősen halványulnak ezek a nyomok, így kevesebb alapozóra lesz szükséged, viszont önbizalmad több lesz! Olvasd tovább ajánlatunkat, hogy megtudd, mit kínálunk!
1 110 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet