10.500 Ft helyett 5.990 Ft: Tisztító nagykezelés és masszázs

Az Ajánlat tartalma

Az 1.690 Ft értékű voucheredért most 10.500 Ft helyett 5.990 Ft-ért veheted igénybe ajánlatunkat. Most csak 1.690 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 4.300 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A Váci 47. Szépségszalon jóvoltából hihetetlen áron lehet Tied egy arc nagytisztítás 15 perces arcmasszázzsal. A kezelés nagyjából 60-90 percces. Menete: 15 perces feszesítő, puhító masszázs, gőzölés, tisztítás, nyugtató arcpakolás. A tökéletes módja annak, hogy bőrödet felkészítsd a napsugárzásra, a melegre.

A nyugtató arcpakolásnak és a 15 perces feszesítő, felpuhító, anyagcsere-fokozó arcmasszázsnak köszönhetően az arcbőröd nemcsak tiszta, de friss, életteli és ragyogó is lesz. Vásárold meg a vouchert, a megadott telefonszámon kérj egy időpontot és a kezelés után valóban elégedett leszel az eredménnyel!

Érvényesség

2023-06-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, és meg kell adnod a voucher kódod: +36 70 434 25 80 (Karl Juditot keresd). Előzetesen lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az ajánlat elvész! Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

2009 óta sminkesként, sminkoktatóként és 2012 óta kozmetikusként dolgozom. Tóth Katalin aranykoszorús kozmetikus mesternél szereztem meg a gyakorlati ismereteimet. Spanyol professzionális kozmetikumokkal Belnatur-al és De’noyles-al szépítem vendégeimet. Számomra a folyamatos továbbképzés elengedhetetlen, mert így tudok megfelelni vendégköröm és saját magam igényeinek. Célom, hogy a hozzám betérő vendégeknek segítsek a teljes relaxációban és feltöltődésben, így a kezelés végén frissen, üdén és még szebben engedjem el őket. Minőségi alapanyagokkal és sok szeretettek várok Mindenkit, aki szépülni, fiatalodni, pihenni, regenerálódni szeretne.

Helyszín

Váci 47. Szépségszalon

1134 Budapest Váci út 47

http://www.vaci47-szepsegszalon.hu/

Nyitvatartás

H-P 8:00-10:00

Válassz Csomagot

Váci 47. Szépségszalon

Budapest

Ha úgy érzed itt az ideje, hogy újra meglátogasd kozmetikusodat, vagy ha nem szoktál túl gyakran arckezelésekre járni, most itt a lehetőség! Ajánlatunk nemcsak nőknek, de férfiaknak is elérhető, hiszen a tökéletes arcbőr már nem csak a nők kiváltsága. Ápoltságot, magabiztosságot nyújt, ami a mai világban elvárás!
1 690 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet