125.000 Ft helyett 79.000 Ft: Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Az Ajánlat tartalma

A 15.050 Ft értékű voucheredért most 125.000 Ft helyett 79.000 Ft-ért veheted igénybe ajánlatunkat. Most csak 15.050 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 63.950 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Sokan nem mernek belevágni az ajakfeltöltésbe, mert nem akarnak kés alá feküdni, nem szeretnének testükben idegen anyagokat (szilikon) tudni. Viszont ez a technológia csak egy picike kellemetlenséggel jár, cserébe csodás ajkakat kapsz. A hyaluronsav testünkben is jelen lévő természetes anyag, ami a sejtek feszességéért és rugalmasságáért felelős. Ebből az orvosi tisztasátú anyagból juttat a szakember 1 ml-nyit egy vékony tű segítségével a bőr alá. Az ajkak azonnal dúsabbak, teltebbek lesznek, a ráncok pedig kisimulnak. A befecskendezett hyaluronsav viscoelasztikus jellemzőinek köszönhetően tökéletesen felszívódik a bőrszövetbe, természetes eredményt biztosít, a bőr öregedését lassítja, a pettyhüdtség megszűnik. Hatása 9-12 hónapig is kitart!

A kezelés előtt ingyenes orvosi konzultácion és vizsgálaton veszel részt, ahol megbeszélitek, pontosan milyen is az elképzelésed. Az ajakfeltöltést fogorvos szakember végzi, aki rendelkezik a szükséges ismeretekkel. A kezelés után előfordulhat egy kis kellemetlenség, pirosság, duzzanat a szúrás helyén. Ez pár órán belül csökkenni fog, 24 óra múlva pedig már nyoma sem lesz!

Ha szeretnéd visszanyerni fiatalos mosolyod, ha szeretél dúsabb, izgalmasabb ajkakat, vásárold meg a kupont és egy előzetes telefonos időpont-egyeztetés után sok szeretettel várnak a Cavident Fogászatban, hogy megvalósíthassák álmaidat!

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, kuponkódod megadásával: +36 30 908-1997

A kezelést a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 24 órával mondhatod le, ellenkező esetben az alkalom elvész!

A kezelés egy ampulla árát tartalmazza.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Fogászatunk komoly szakmai múltra tekint vissza, fogorvosaink magasan képzettek. Rendelőinkben garantáltan minőségi anyagokkal és felszerelésekkel dolgozunk.

Helyszín

Cavident Fogászat

1087 Budapest Kerepesi út 29/c I. em. 129.

https://www.cavident.hu/

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8:00-18:00

Válassz Csomagot

Cavident Fogászat

Budapest

Azt gondolod, a Te ajkaid penge vékonyságúak, soha nem lesznek olyan szépek, amilyenekről álmodozol? Szeretnéd, ha csábítóan teltek lennének? Megoldható! Legyen Neked is dús, izgalmas ajkad mindenféle idegen anyag felhasználása nélkül. A Cavident Fogászatban gyönyörű ajkakat varázsolnak csupán a természetes hyaluronsavval!
15 050 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet