14.900 Ft helyett 9.990 Ft: XL gyantázás teljes testen

Az Ajánlat tartalma

A 14.900 Ft értékű XL gyantacsomagot most 9.990 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 2.540 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 7.450 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Aligha akad olyan nő, aki ne hadakozna „feleslegesen” növő szőrszálaival, akár a karján, a hóna alatt, a bikini vonalán, a lábszárán vagy netán az arcán éktelenkednek is ezek. Márpedig az ápolt megjelenéshez, a vonzó külsőhöz nem illenek a nem kívánatos pamacsok!
A szőrtelenítés tartós, ámde nem végleges módja a gyantázás, amikor is speciális szőrtépő gyantákkal távolítják el a nem kívánatos szőrt. Számos, rendkívül jó minőségű gyanta biztosítja, hogy minden bőr- és szőrtípusnak megfelelően hatékonyan, de mégis kíméletesen távolítsák el a szőrszálakat.
A levendulás gyantázással szőrtelenített bőrfelület bársonyos tapintású lesz, mivel a gyanta nem csak a szőrt, hanem a bőr elhalt hámsejtjeit is eltávolítja. Ezen felül további számos előnyei vannak, például a tartósan sima bőrfelület, a gyengébb szőrszálak és a szőrbenövés csökkenése.

A voucher beváltható a budapesti, nagytarcsai vagy hévizi szalonban!

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 70 556 0167 vagy e-mailben: szilanibeauty@gmail.com. Kinyomtatott  vouchered vidd magaddal, vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!

SZILANI-BEAUTY Szépségszalonok, ahol beváltható a voucher: 

1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 80.
Nyitvatartás:
Hétfő, Kedd – 7.00-20.00

2142 Nagytarcsa, Iglic u. 4/B
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 17.00 – 21.00
Szombat – Vasárnap igény szerint

8380 Hévíz, Attila u. 15.
Nyitvatartás:
Csütörtök – Péntek 10.00 – 18.00
Szombat 8.00-12.00, igény szerint

Partnerünkről

Ha a tökéletes harmóniát keresed, akkor nálunk megtalálod mindazt, amely a test és lélek egybefonódott egyensúlyát megteremti. Rendkívül barátságos környezetben, kedvező árakkal, magasan képzett nagy múltú szakemberekkel várjuk vendégeinket, akik mindent megtesznek azért, hogy te is jól érezd magad a testedben. Kozmetikánkban az arc-, és testápolás is óriási hangsúlyt kap és a legmagasabb szinten prezentáljuk vendégeink számára. Szeretettel várok minden kedves vendéget, immár 30 éves szakmai tapasztalattal és mindig megújuló inspirációkkal, lendülettel.

Budapesten 1 db ülő biciklis hypoxi és egy ellipszis vakuumove várja a vendégeket, Hévízen 1 db fekvő biciklis hypoxi és egy futópad vakuumove, Nagytarcsán pedig 1 db ülő biciklis hypoxi.

Helyszín

SZILANI-BEAUTY Szépségszalon

1204 Budapest Szent Imre herceg utca 80

https://szilani-beauty.hu/

Válassz Csomagot

SZILANI-BEAUTY Szépségszalon

Budapest

XL levendulás gyantázás teljes láb, teljes kar, hónalj, bikini vonal, szemöldök, bajusz területére
2 540 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet