14.990 Ft helyett 4.990 Ft: Rádiófrekvenciás szemhéjemelés

Az Ajánlat tartalma

A 14.990 Ft értékű kezelést most 4.990 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 1.270 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 3.720 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Az Avatar Holisztikus Szépségszalon jóvoltából egy voucher áráért rádiófrekvenciás szemhéjemelés lehet a Tied lágy lézerrel, szike, vágás és fájdalom nélkül! A rádióhullámok hatására a kötőszöveti rostok összezsugorodnak, így megemelik a szemhéj felső részét, a tekinteted nyitottabbá válik. A lágy lézerrel bejuttatott hyaluronsavtól az érzékeny bőr kisimul, megtelik. A kezelési idő 15 perc, és nincs gyógyulási idő, nincs fájdalom, nincs érzékenység.

A 3D, új generációs rádiófrekvenciás gép speciális villás fejével kezelik a felső szemhéjat. A rádióhullámok hatására a kötőszöveti rostok összezsugorodnak, így megemelik a szemhéj felső részét, utána lágy lézerrel hyaluronsavat juttatnak az érzékeny bőrbe, amitől az kisimul, megtelik. A szem nyitottabbá, jobban sminkelhetővé válik, így fiatalosabb, csábítóbb leszel. Ha tetszik az ajánlat, ne habozz tovább! Vásárold meg a vouchert, a megadott elérhetőségen vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, hiszen nem kell feltétlenül engedni az időnek, az öregedésnek, ha van megoldás!

A kezelés időtartama 15 perc, mely során a lágylézerrel bejuttatják a hyaluronsavat amitől a bőr kisimul és feltöltődik.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

ELőzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon (+36 70 384 8633) vagy emailben (gyogyuljmaskepp@gmail.com). Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Gyere el és próbáld ki az országban egyedülállóan működő Cyber Holisztikus Központunkat, ahol a szépség, az egészség és a harmónia egyben van.
Holisztikus kozmetikai kezeléseink a hagyományos kozmetika elemeire épülve, nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A kezeléseket természetgyógyász kozmetikus oktató mester irányításával és közreműködésével végezzük. A legmodernebb kozmetikai gépek állnak rendelkezésünkre, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod! 

Helyszín

Avatar Holisztikus Szépségszalon

1114 Budapest Bartók Béla út 66. (55-ös kapucsengő)

http://holisztikusgyogyaszat.hu/

Válassz Csomagot

Avatar Holisztikus Szépségszalon

Budapest

Amikor picit megereszkedik szemhéjad, felesleges egyből plasztikai sebészhez fordulnod, hiszen a modern technológia már lehetőséget teremt a szike nélküli beavatkozásokra, így a szemhéjemelés is megoldható vágás és fájdalom nélkül.
1 270 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet