15.000 Ft helyett 11.990 Ft-tól: Dióda lézeres szőrtelenítés

Az Ajánlat tartalma

A 3.500 Ft értékű voucheredért most 15.000 Ft helyett 11.990 Ft-ért veheted igénybe (bajusz szőrtelenítés) ajánlatunkat. Most csak 3.500 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 8.490 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A 4.670 Ft értékű voucheredért most 20.000 Ft helyett 15.990 Ft-ért veheted igénybe (bikinivolnal szőrtelenítés) ajánlatunkat. Most csak 4.670 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 11.320 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A másik 4.670 Ft értékű voucherért most 20.000 Ft helyett 15.990 Ft-ért veheted igénybe (hónalj szőrtelenítés) ajánlatunkat. Most csak 4.670 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 11.320 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A 8.760 Ft értékű voucheredért most 40.000 Ft helyett 29.990 Ft-ért veheted igénybe (bikinivolnal+hónalj szőrtelenítés) ajánlatunkat. Most csak 8.760 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 21.230 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A 12.850 Ft értékű voucheredért most 55.000 Ft helyett 43.990 Ft-ért veheted igénybe (comb szőrtelenítés) ajánlatunkat. Most csak 12.850 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 31.140 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

Mit szólnál, ha a következő nyáron már nem kellene a borosta miatt aggódnod, eldobhatnád a borotvádat és elfelejthetnéd a fájdalmas szőrtelenítő eljárásokat? A tartós szőrtelenítő eljárással elárheted a vágyott simaságot!

Hány alkalom, mennyi idő egy kezeléssorozat? 
Mivel a szőr ciklusa testtájanként különböző, többnyire ismételt kezeléseket végeznek. Általános szabály, hogy az első évben 6-10 lézerkezelés szükséges, hogy a hosszútávú szőrtelenséget elérhessük. A legtöbb lézerrendszer egyetlen kezelés során a szőrt 10-40 %-kal csökkenti, három kezelés 30-70 %-kal, és a további ismételt kezelések akár 90 %-kal. Célszerű ez eredményeket évente egy utókezeléssel fenntartani. 
Az első és a második kezelés között általában 4-6 hét telik el, de utána már ritkulnak a kezelések, a második és a harmadik között egyéntől és testrésztől függően 7-10 hét telik el. 

A dióda lézeres szőrtelenítés előnyei: 
- Nincs fájdalom 
- Nincs felépülési idő 
- Nincs vagy minimális a diszkomfort érzés 
- Biztonságos és kényelmes 
- Sötétebb bőrűek esetében is hatékony 
- Nem okoz traumát a szervezet számára 
- Non-invazív eljárás 
- Klinikai tesztek bizonyítják az eredményt 

Tartós vagy végleges? 
Klinikai tesztek alapján a dióda lézeres szőrtelenítés tartós szőrtelenséget eredményez, az elkövetkezendő 6-9 évre. Nincs olyan klinikai tanulmány, mely alátámasztaná az élethosszig tartó szőrtelenséget, így ez az állítás a vendég megtévesztését jelentheti. Az évente végzett fenntartó kezelésekkel a 6-8 év kitoltható, és a szőrtelenség állapota fenntartható, így lehet “végleges” szőrtelenséget elérni. Egy kezeléssorozat után azonban, utókezelések nélkül ez nem fenntartható. 

Kezelés előtti és utáni tennivalók 
A lézeres szőrtelenítés csak úgy működhet, ha szőr van a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek, melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat – gyantázás, epilálás, csipeszek – nem alkalmazhatóak a lézeres kezelések előtti időszakban. A szőrszálak színtelenítése szintén elkerülendő, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotválkozás lehet az ideális választás erre az időszakra. 
A napozást és szoláriumozást a kezelés előtt és után legalább egy vagy két hétig el kell kerülni. 
A lézeres szőrtelenítés folyamata, esetleges mellékhatásai 
A kezelést végző munkatárs megtisztítja a kezelendő felületet, amit ~2 nappal a kezelés előtt érdemes leborotválni. Az kezelő és a vendég is védőszemüveget visel az eljárás alatt, ami az adott hullámhosszú sugarakat kiszűri. 
Az érzékenyebb bőrűek egy kis égető érzést és esetleg kipirosodást tapasztalhatnak, ami a kezelést követően 1-2 napon belül megszűnik. A kezelések időszakában a napozás vagy a szolárium nem ajánlott, ha nem elkerülhető, akkor érdemes magas fokú fényvédő krémet használni. Emiatt általában nem a nyári hónapokra időzítik a beavatkozásokat. 
Ritka esetben pigment anomália is kialakulhat, ami pigment többletből vagy hiányból fakadhat, és lassabban, mint a bőrpír, de ugyanúgy minden esetben elmúlik. 

Összességében a lézeres szőrtelenítés egy nagyon biztonságos folyamat, gyakorlatilag elhanyagolható mellékhatásokkal.

Érvényesség

2023-06-30 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 20/5290448

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! Egy vásárló saját részre egy vouchert vásárolhat, ajándékba korlátlanul adható.

Beváltóhelyek:

- 2083 Solymár, Terstyánszki utca 60.
- 2092 Budakeszi, Fő tér 2.
- 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52. (Beauty Carneval Szépségszalon)

Partnerünkről

Professzionális, mégis barátságos hangulatú szalon, ahol minden segítséget megkapsz, hogy az egészséges életmód mellett ki tudd hozni magadból a legjobbat, megtaláld a legjobb formádat, amiben te a legjobban és a legszebbnek érzed magad.

Helyszín

Shape and Beauty Alakformáló és Testkezelő Szalon

2083 Solymár Terstyánszki utca 60

Nyitvatartás

H-P: Előzetes gyeztetés alapján

Beváltóhelyek: 

- 2083 Solymár, Terstyánszki utca 60.
- 2092 Budakeszi, Fő tér 2.
- 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52. (Beauty Carneval Szépségszalon)

Válassz Csomagot

Shape and Beauty Alakformáló és Testkezelő Szalon

Solymár

Dióda lézeres szőrtelenítés nőknek, bikini vonal vagy bajusz vagy hónalj, vagy comb tájékon vagy bikini+ hónalj területen
3 500 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet