2 alkalmas EMS edzés szakképesített edzővel 1 fő részére

-34 %

Az Ajánlat tartalma

Egy EMS edzés mindössze 20 percet vesz igénybe, de másfél órás edzés intenzitásnak felel meg.

Az EMS egy izomban az izomrostok 90%-át képes ingerelni, szemben a hagyományos edzéssel, mely edzetlen személy esetében csupán 30%-át, míg sportolóknál is csak 40-50 százalékát. Így az EMS-sel gyorsabban és hatásosabban érheted el célodat (izomépítés, zsírbontás, állóképesség javulás).

Azok számára is elérhetővé válhat az izmok fejlesztése, akik valamilyen betegség, sérülés miatt nem képesek fizikai aktivitást elkezdeni. Megoldást jelenthet a hát- és derékfájdalmakra, az izomgörcsökre, a testi diszbalansziák kiegyenlítésére. Szülés után is hatékonyan alkalmazható.

Hatásosan és gyorsan szabadulhatsz meg vele a felesleges zsírpárnáktól. Már néhány hét alatt szemmel láthatóan javul a bőrkép, csökken a narancsbőr, a kötőszövet rugalmasabbá válik.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06209280426-os telefonszámon.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Egy családias, privát alakformáló stúdió vagyunk Újlipótváros szívében. EMS illetve kiscsoportos alakformáló és gerinctréningekkel foglalkozunk. Szeretettel várjuk leendő vendégeinket.

Helyszín

Fit&Go

1136 Budapest Balzac utca

https://fitandgo.hu/

Nyitvatartás

Hétfő-szerda-péntek: 14-20

Kedd-csütörtök: 16-20

Szombat: 8-13

Válassz Csomagot

Fit&Go

Budapest

2x20 perc EMS edzés, mely összesen 3 óra hagyományos edzésnek felel meg
5 290 Ft 8 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet