2.000 Ft helyett 990 Ft: választható gyantacsomagok

Az Ajánlat tartalma

A 350 Ft értékű voucheredért most 2.000 Ft helyett 990 Ft-ért veheted igénybe S gyantacsomagajánlatunkat (most csak 350 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 640 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni).

A 700 Ft értékű voucheredért most 4.000 Ft helyett 1.990 Ft-ért veheted igénybe M gyantacsomagajánlatunkat (most csak 7.000 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 1.290 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni).

A 1.470 Ft értékű voucheredért most 8.400 Ft helyett 4.190 Ft-ért veheted igénybe L gyantacsomagajánlatunkat (most csak 1.470 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 2.720 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni).

Lassan, de biztosan közeledik a tavasz, rügyezni kezdenek majd a fák, de a szőrtüszőid valószínűleg nem aludtak téli álmot. Ajánlatunkkal akár szinte a teljes testfelületeden megszabadulhatsz a nem kívánatos szőrszálaktól, de választhatsz egy-egy adott, akár mindig szem előtt lévő területet is a szőrtelenítésre. A kiválasztott csomagnak megfelelően, az általad megjelölt területen a kozmetikus gyakorlott, precíz mozdulatokkal, a lehető legkevesebb fájdalmat okozva éri el a tökéletes simaságot, amit aztán hosszú hetekig élvezhetsz még.

Választható csomagok és területek:

S csomagban választható területek: hónalj, arc, alkar, fazon, bajusz szőrtelenítés. 

M csomagban választható területek: láb térdig, teljes láb, mellkas, hát, kar végig.

L csomagban mindhárom területet megkapod, nem kell választanod: hónalj, fazon, teljes láb.

A voucher férfiak részére illetve intim gyantára nem használható fel!

Érvényesség

2023-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36202650259

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

A voucher férfiaknak illetve intim gyantára nem használható fel!

Partnerünkről

Tünde vagyok, több éves tapasztalattal, nagy odafigyeléssel és kedvességgel várom igényesen berendezett szalonomban a szépülni vágyókat. A kozmetikai szolgáltatások széles palettáját kínálom, és a kezelések során a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom, hisz célom, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, majd később ismét visszatérjenek hozzám.

Helyszín

Image Makeup Tattoo

1201 Budapest Magyarok Nagyasszonya tér 15.

Nyitvatartás

H-V: 08:00-20:00

Válassz Csomagot

Image Makeup Tattoo

Budapest

Az S és az M csomagokkal egy kisebb vagy nagyobb terület gyantázását, míg az L csomaggal a három legproblémásabb terület szőrtelenítését intézheted el
350 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet