2024 a simaság éve: Végleges lézeres hónalj szőrtelenítés

-15 %

Az Ajánlat tartalma

A GentleMax Pro® lézeres szőrtelenítéssel a lehető legbiztonságosabban és gyorsan - mindössze 6 alkalom alatt - érhető el a kívánt eredmény: a tartósan sima bőr. A Candela GentleMax Pro® gépe a kategória legprecízebb és legkifinomultabb lézere a tartós szőrtelenítés piacán, a lézeres szőrtelenítés aranystandardja.
Minden elvárt tulajdonságot magas szinten teljesít, legyen szó hatékonyságról, gyorsaságról vagy biztonságról. Más gépekhez képest tehát minden bőrtípus esetén tökéletes eredménnyel alkalmazható és világosabb szőrzetet is jobban kezel. A lézersugár a szőrszál pigmentjében nyelődik el. A lézerből származó energia felmelegíti a melanint a szőrszálban, ezután a hő elvezetődik, lejut a szőrtüszőbe és denaturálja azt. A kezelés komfortérzetének növelése érdekében a lézer speciális hűtéssel rendelkezik (milisecundumokkal a lövés előtt és után is hűt). 
A lézer villanásait enyhe csípő, szúrós érzés kísérheti, amit a kezelőfejben lévő hűtés mérsékel. A kezelést végző szakember lassan, centiről-centire haladva megy végig a kezelőfejjel a választott területen, ezért a kezelési idő a kezelt terület nagyságától függ (pl.: hónalj kb. 5-10 perc).
Ne sanyargasd magad tovább borotvával, epilátorral, gyantával!
VÁLASSZ TARTÓS MEGOLDÁST!

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges voucher kódod megadásával: +36 30 9844 203. Előzetesen lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az ajánlat elvész! Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Cím: 1138 Budapest, Bence u. 4. (Váci Greens Irodaház D épület, földszint)

Partnerünkről

A szépség tartós. Az éveket utólag lecsalni nem lehet észrevétlenül, azonban a szépséged meg lehet őrizni egészen időskorodig. Ezt a filozófiát igyekszünk képviselni a Secret Medical Orvosesztétikai Központunkban is, mely otthont ad orvosi szakrendeléseknek és kozmetikai kezeléseknek egyaránt. A szépségmegőrzésben komplex szemléletet követünk, mely az orvosi kezelések (mezoterápia, fillerek, botox, lifting), kozmetikai kezelések (lézerek, kollagénindukciós gépek, zsírfagyasztás, arcbőr kezelések) és otthoni használatra megtervezett kozmetikumok (ZO® Skin, SkinCeuticals) együttes hatását tartja alappilléreinek. Központunk erős orvosi háttérrel rendelkezik, elismert szakemberek kezei között szépülhetsz. Kiváló ár-érték arányú, biztonságos kezelések széles kínálatával várunk.

Helyszín

Secret Medical Orvosesztétikai Központ

1138 Budapest Bence u. 4

https://secretmedical.hu/

Válassz Csomagot

Secret Medical Orvosesztétikai Központ

Budapest

Professzionális lézergéppel professzionális kezekben: kivételes szőrtelenítő ajánlat nőknek
119 000 Ft 140 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet