27.990 Ft helyett 5.990 Ft: Vitamin- és ásványi anyag teszt

Az Ajánlat tartalma

Az 1.520 Ft értékű voucheredért most 27.990 Ft helyett 5.990 Ft-ért veheted igénybe jánlatunkat. Most csak 1.520 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 4.470 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A Medklinik Team jóvoltából egy kupon áráért vitamin- és ásványianyag-vizsgálat lehet a Tied, amit a Quantum 3D készülékkel végeznek el. A készülék vizsgálja továbbá a felszívódási képességet, a sav-lúg egyensúlyt és a nehézfémeket szervezetedben. A vizsgálat után kiértékelés következik, és ha szükséges, életmód-tanácsadással segít a szakember Neked.

A legújabb fejlesztésű, 4. generációs Quantum rezonanciás mágnes analizátor, feltérképezi 3D technológiával az egész emberi szervezetet. Képet kaphatunk testünk jelenlegi állapotáról, hiányosságairól. A fejlettebb országokban vezető analizátor programja segítségével megállapíthatjuk a szervezetünk alul-, illetve túlműködéseit, gyulladásos gócpontjait vagy pangó részeit.
A szervezet egyensúlyának helyreállításában nagyon nagy segítséget nyújthat a mérés. A Quantum testelemző készüléket több millió eset tanulmányozását követően több évvel ezelőtt számítástechnikusok és orvos szakértők alakították ki. A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzik.  A készülék mérési pontossága eléri a 95%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható. A külső jelekből sok információhoz juthat a szakember, de még a laikus is észreveszi a testén megjelenő elváltozásokat. Az emberen belül zajló folyamatok viszont rejtve maradnak, így nincsenek látható, érezhető jelei egy kialakuló betegségnek. Ebben az időszakban a probléma felfedezésével akár még visszafordítható lehetne, amivel sokat segíthetünk a megelőzés terén. A vizsgálat menete nagyon egyszerűen zajlik. A páciens egy ágyra fekszik, ahol felhelyezik rá az elektródákat, és egy plusz anódot adnak a kezébe. A felmérés befejeztével kiértékelik a kapott eredményeket az állapotfelmérő szakember elmagyarázza, illetve válaszol az esetleges kérdésekre. A vizsgálat teljesen fájdalom- és kellemetlenség mentes, hozzávetőleg 30-45 percet vesz igénybe kiértékeléssel együtt. Amennyiben nagyobb problémával szembesülünk, a további lehetőségekről, vizsgálatokról, kezelésekről is gondoskodunk.

Az ajánlat tartalma:

  • vitamin- és ásványianyag-vizsgálat
  • felszívódási képesség vizsgálata
  • sav-lúg egyensúly mérése
  • nehézfém-telítettség felmérés
  • kiértékelés
  • életmód-tanácsadás

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36 70 353 61 92-es telefonszámon

Lemondási feltételek: 

  • késést sajnos nem tudnak elfogadni, hiszen egy vendég miatt csúszik a többi vendég időpontja is, ebben az esetben az adott kezelés elvész
  • az állapotfelmérést a megelőző napon 24:00-ig kell lemondani SMS-ben,    e-mailben vagy telefonon

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

A Mediklinik Team 15 éves tapasztalattal rendelkezik az alternatív gyógymódokban. Választásával egy tapasztalt,és hozzáértő szakemberekből álló céget jutalmaz meg bizalmával.Megközelítésünk tömegközlekedéssel,  illetve gépjárművel is nagyon egyszerű.

Helyszín

Medklinik Team

1087 Budapest Könyves Kálmán körüt 76

https://medklinik.webnode.hu/

Nyitvatartás

H-P 10:00-17:00

Válassz Csomagot

Medklinik Team

Budapest

Ha úgy érzed, valami nem stimmel szervezetedben, ha gyengének és enerváltnak érzed magad, bizony előfordulhat, hogy szervezeted tartalékai kimerültek mind vitaminok, mind az ásványi anyagok terén. És hogy mire kell figyelned? Melyek azok az ásványi anyagok és vitaminok, amikre pluszban szükséged lehet, kiderül egy alapos vizsgálat után.
1 520 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet