30.000 Ft helyett 19.900 Ft: Zsírfagyasztás hasi területen

Az Ajánlat tartalma

A 30.000 Ft értékű 3 alkalmas zsírfagyasztás ajánlatunkat most 19.900 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 5.050 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 14.850 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Formába hoznád magadat a strandszezonra? Még nem vagy lekésve semmiről! Érdemes azonban egy valóban gyors, hatékony megoldást választani, ami ráadásul végleg leszámol a zsírsejtekkel, így azok a következő nyáron sem fognak problémát okozni.

A zsírfagyasztás egy kombinált kezelés, mely során a kezelt testrész zsírrétegét egy vákuumos kezelőfej segítségével folyamatos szívóhatás alatt tartva alacsony hőmérsékleten kezelik, ez a zsírsejtek megsemmisítését eredményezi.

Az elhalt zsírsejtek az anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetből, nem képződnek újra. Az ellenőrzött körülmények között történő zsírbontás biztonságos, nem jár fájdalommal. Tökéletesen alkalmazható a legkényesebb területen, mint pl. has, belsőcomb, bricsesz, muffin háj.

Egy terület hatékony kezelésére általában 3 alkalom szükséges, de ez jelentősen függ a terület nagyságától, a zsírsejtek tömegétől. A 3. kezelést követően minimum 3 hónapot kell várni a következő, esetleges kúra megkezdéséig.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 12 48 633

Kinyomtatott kuponodat vidd magaddal! Egy vásárló, egy kupont használhat fel saját részre. Más kedvezménnyel nem összevonható!

Partnerünkről

Szalonunk földszintjén professzionális szoláriumgépek és minőségi kozmetikumok gondoskodnak a barnulni vágyók dekoratív megjelenéséről és D-vitamin pótlásáról. A szalon emeletén két kezelő található, mely egyikében arckezelések, sminktetoválások, a másikban testkezelések, szőrtelenítések, tartós szőrtelenítések vehetők igénybe. Professzionális elektrokozmetikai gépparkunknak köszönhetően a bejelentkezést követően széleskörű kozmetikai szolgáltatásaink azonnal igénybe vehetők.  

A kozmetikai termékek megválasztásánál fontosnak tartottuk, hogy a prémium minőséget plasztikai sebészek, bőrgyógyászok és kozmetológusok kutatásai fémjelezzék.  

A kozmetikai kezelés sikerének érdekében személyre szabott kozmetikumokat kínálunk.

Helyszín

Future skin kozmetika

1076 Budapest Alpár u. 5.

https://futureskin-kozmetika.business.site/

Nyitvatartás

H-P: 10-21

SZ: 10-18

Válassz Csomagot

Future skin kozmetika

Budapest

Célzott és végleges megoldás a hasi zsírpárnák kezelésére. Biztonságos és fájdalommentes zsírfagyasztás hasi területre, 3 alkalommal
5 050 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet