30.000 Ft helyett 23.990 Ft-tól: Férfi tartós szőrtelenítés

Az Ajánlat tartalma

A 7.000 Ft értékű voucheredért most 30.000 Ft helyett 23.990 Ft-ért veheted igénybe (has szőrtelenítés) ajánlatunkat. Most csak 7.000 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 16.990 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A 9.340 Ft értékű voucheredért most 40.000 Ft helyett 31.990 Ft-ért veheted igénybe (mellkas szőrtelenítés) ajánlatunkat. Most csak 9.340 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 22.650 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A 14.000 Ft értékű voucheredért most 60.000 Ft helyett 47.990 Ft-ért veheted igénybe (hát/derék szőrtelenítés) ajánlatunkat. Most csak 14.000 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 33.990 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni.

A sima, finom bőrre a férfiak is vágynak, ám az ő erőteljesebb, esetleg sűrűbb szőrszálaikon az olyan megoldások, mint például a borotválás, extra megterhelést jelenhetnek a hámfelületeknek.
Szerencsére a tartós megoldást biztosító, modern szőrtelenítő eljárások, mint amilyen a dióda lézeres szőrtelenítés, a férfiak számára is elhozhatják a vágyott simaságot.

Hány alkalom, mennyi idő egy kezeléssorozat? 
Mivel a szőr ciklusa testtájanként különböző, többnyire ismételt kezeléseket végeznek. Általános szabály, hogy az első évben 6-10 lézerkezelés szükséges, hogy a hosszútávú szőrtelenséget elérhessük. A legtöbb lézerrendszer egyetlen kezelés során a szőrt 10-40 %-kal csökkenti, három kezelés 30-70 %-kal, és a további ismételt kezelések akár 90 %-kal. Célszerű ez eredményeket évente egy utókezeléssel fenntartani. 
Az első és a második kezelés között általában 4-6 hét telik el, de utána már ritkulnak a kezelések, a második és a harmadik között egyéntől és testrésztől függően 7-10 hét telik el. 

A dióda lézeres szőrtelenítés előnyei: 
- Nincs fájdalom 
- Nincs felépülési idő 
- Nincs vagy minimális a diszkomfort érzés 
- Biztonságos és kényelmes 
- Sötétebb bőrűek esetében is hatékony 
- Nem okoz traumát a szervezet számára 
- Non-invazív eljárás 
- Klinikai tesztek bizonyítják az eredményt 

Tartós vagy végleges? 
Klinikai tesztek alapján a dióda lézeres szőrtelenítés tartós szőrtelenséget eredményez, az elkövetkezendő 6-9 évre. Nincs olyan klinikai tanulmány, mely alátámasztaná az élethosszig tartó szőrtelenséget, így ez az állítás a vendég megtévesztését jelentheti. Az évente végzett fenntartó kezelésekkel a 6-8 év kitoltható, és a szőrtelenség állapota fenntartható, így lehet “végleges” szőrtelenséget elérni. Egy kezeléssorozat után azonban, utókezelések nélkül ez nem fenntartható. 
Kezelés előtti és utáni tennivalók 
A lézeres szőrtelenítés csak úgy működhet, ha szőr van a szőrtüszőben. Emiatt az olyan szőrtelenítési módszerek, melyek eltávolítják a szőrtüszőből a szőrszálat – gyantázás, epilálás, csipeszek – nem alkalmazhatóak a lézeres kezelések előtti időszakban. A szőrszálak színtelenítése szintén elkerülendő, hiszen kivonja a pigmenteket a szőrszálakból és a lézeres kezelés hatástalan lesz. A borotválkozás lehet az ideális választás erre az időszakra. 
A napozást és szoláriumozást a kezelés előtt és után legalább egy vagy két hétig el kell kerülni. 
A lézeres szőrtelenítés folyamata, esetleges mellékhatásai 
A kezelést végző munkatárs megtisztítja a kezelendő felületet, amit ~2 nappal a kezelés előtt érdemes leborotválni. Az kezelő és a vendég is védőszemüveget visel az eljárás alatt, ami az adott hullámhosszú sugarakat kiszűri. 
Az érzékenyebb bőrűek egy kis égető érzést és esetleg kipirosodást tapasztalhatnak, ami a kezelést követően 1-2 napon belül megszűnik. A kezelések időszakában a napozás vagy a szolárium nem ajánlott, ha nem elkerülhető, akkor érdemes magas fokú fényvédő krémet használni. Emiatt általában nem a nyári hónapokra időzítik a beavatkozásokat. 
Ritka esetben pigment anomália is kialakulhat, ami pigment többletből vagy hiányból fakadhat, és lassabban, mint a bőrpír, de ugyanúgy minden esetben elmúlik. 

Összességében a lézeres szőrtelenítés egy nagyon biztonságos folyamat, gyakorlatilag elhanyagolható mellékhatásokkal.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 20/5290448

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva! Egy vásárló saját részre egy vouchert vásárolhat, ajándékba korlátlanul adható.

Beváltóhelyek: 

- 1136 Budapest Felka u. 4., FelkArt Szépségszalon
- 1036 Budapest Dereglye u. 3., Szépítő gyógyító szalon
- 1024 Budapest Hűvösvölgyi út 138., Wellness Beauty szalon
- 2085 Pilisvörösvár, Báthory u. 10., Hajni&Attila Beautiful szalon

Partnerünkről

Professzionális, mégis barátságos hangulatú szalon, ahol minden segítséget megkapsz, hogy az egészséges életmód mellett ki tudd hozni magadból a legjobbat, megtaláld a legjobb formádat, amiben te a legjobban és a legszebbnek érzed magad.

Helyszín

Shape and Beauty - Horváth Zsuzsi

Budapest Több helyszínen

https://www.facebook.com/efitness.hu

Nyitvatartás

H-P: Előzetes gyeztetés alapján

Beváltóhelyek: 

- 1136 Budapest Felka u. 4., FelkArt Szépségszalon 
- 1036 Budapest Dereglye u. 3., Szépítő gyógyító szalon
- 1024 Budapest Hűvösvölgyi út 138., Wellness Beauty szalon
- 2085 Pilisvörösvár, Báthory u. 10., Hajni&Attila Beautiful szalon

Válassz Csomagot

Shape and Beauty - Horváth Zsuzsi

Budapest

Dióda lézeres szőrtelenítés férfiaknak mellkas vagy has vagy hát/derék tájékon
7 000 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet