38.000 Ft helyett 15.200 Ft: Szemöldöktetoválás

Az Ajánlat tartalma

A 5.320 Ft értékű voucheredért most 38.000 Ft helyett 15.200 Ft-ért veheted igénybe Szemöldöktetoválás csomagajánlatunkat (most csak 5.320 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 9.880 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni).

Ragadd meg az utolsó lehetőséget nyár előtt, és varázsolj magadnak tökéletes szemöldököt ezzel a professzionális tetoválással!
Képzeld csak el, milyen lenne minden reggel tökéletes szemöldökkel ébredni. Nem éppen jóval, nem „megjárja” kategóriával, hanem a nagy betűs TÖKÉLETES-sel. Képzeld el, hogy mindez valóra is válhat, ráadásul csak ez a voucher kell hozzá!

Sminktetoválásodat teljes mértékig antiallergén, bevizsgált festékekkel készíti el munkájára igényes kozmetikus. A technikát kiválaszthatod saját magad, sőt akár kombinálhatod is igényeidnek megfelelően. Nem tudod, hogy számodra melyik lenne a legmegfelelőbb, legelőnyösebb technika? Egy percig se aggódj, mert a kozmetikus szívesen a rendelkezésedre áll, és tudását, tapasztalatát latba vetve ellát a megfelelő tanácsokkal, hogy a legjobb döntést hozzátok.

Az érzéstelenítéshez lidocain érzékenyek számára külön lidocain mentes érzéstelenítési módot is kínál a szakember.

Voucheres vásárlóik számára a későbbiekben igény szerint kedvezményes korrekcióra is lehetőséget biztosítanak a szalonban.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36202650259

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra! 
Kérjük, légy tekintettel a sok várakozó vendégre! Ha nem tudnál eljönni, legkésőbb 24 órával az időpontod előtt mondd le, hogy másnak oda tudják adni az időpontot. 

Partnerünkről

Tünde vagyok, több éves tapasztalattal, nagy odafigyeléssel és kedvességgel várom igényesen berendezett szalonomban a szépülni vágyókat. A kozmetikai szolgáltatások széles palettáját kínálom, és a kezelések során a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom, hisz célom, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, majd később ismét visszatérjenek hozzám.

Helyszín

Image Makeup Tattoo

1201 Budapest Magyarok Nagyasszonya tér 15.

Nyitvatartás

H-P: 8.00-18.00

Válassz Csomagot

Image Makeup Tattoo

Budapest

Utolsó lehetőség nyár előtt! Emeld ki természetes szépségedet egy esztétikus és igényes szemöldöktetoválással!
5 320 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet