38.000 Ft helyett 18.800 Ft: Szemöldöktetoválás

Az Ajánlat tartalma

A 6.580 Ft értékű voucheredért most 38.000 Ft helyett 18.800 Ft-ért veheted igénybe szemöldöktetoválás ajánlatunkat (most csak 6.580 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 12.220 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni).

Képzeld csak el, milyen lenne minden reggel tökéletes szemöldökkel ébredni. Nem éppen jóval, nem „megjárja” kategóriával, hanem a nagy betűs TÖKÉLETES-sel. Képzeld el, hogy mindez valóra is válhat, ráadásul csak ez a voucher kell hozzá!

Sminktetoválásodat teljes mértékig antiallergén, bevizsgált festékekkel készíti el munkájára igényes kozmetikus. A technikát kiválaszthatod saját magad, sőt akár kombinálhatod is igényeidnek megfelelően. Nem tudod, hogy számodra melyik lenne a legmegfelelőbb, legelőnyösebb technika? Egy percig se aggódj, mert a kozmetikus szívesen a rendelkezésedre áll, és tudását, tapasztalatát latba vetve ellát a megfelelő tanácsokkal, hogy a legjobb döntést hozzátok.

Az érzéstelenítéshez lidocain érzékenyek számára külön lidocain mentes érzéstelenítési módot is kínál a szakember.

Voucheres vásárlóik számára a későbbiekben igény szerint kedvezményes korrekcióra is lehetőséget biztosítanak a szalonban.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36202650259

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Tünde vagyok, több éves tapasztalattal, nagy odafigyeléssel és kedvességgel várom igényesen berendezett szalonomban a szépülni vágyókat. A kozmetikai szolgáltatások széles palettáját kínálom, és a kezelések során a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozom, hisz célom, hogy vendégeim elégedetten távozzanak, majd később ismét visszatérjenek hozzám.

Helyszín

Image Makeup Tattoo

1201 Budapest Magyarok Nagyasszonya tér 15.

Nyitvatartás

H-P: 8.00-18.00

Válassz Csomagot

Image Makeup Tattoo

Budapest

Kiválaszthatod, hogy szemöldök tetoválásod Soft Powder, szálas, satíros vagy ombre technikával készüljön. A döntésben szakértő kozmetikus lesz segítségedre.
6 580 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet