60.000 Ft helyett 39.900 Ft: 5 alkalom E-light szőrtelenítés

Az Ajánlat tartalma

A 60.000 Ft értékű szőrtelenítés ajánlatunkat most 39.900 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 10.130 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 29.770 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Az arcon megjelenő szőrszálak mind közül talán a legzavaróbbak, ráadásul az eltávolításuk is nehézkes, hiszen a bőr itt érzékeny, könnyen kipirul, a rendszeres csipeszelés, gyantázás nyomot hagy rajta, a borotva pedig szóba sem jöhet a borosták miatt.

Az E-light szőrtelenítés során a villanófény a növekedési fázisban lévő szőrszálak szőrtüszőjét roncsolja, így azok kihullanak, a szőrtüszőből pedig nem nő újabb szőrszál, akár éveken keresztül sem. A kezeléssel így hosszan tartó simaságot érhetsz el, hogy gondolnod se kelljen a bajusz, az áll vagy a pajesz területén megjelenő nem kívánatos szőrökre.

Egy kezelés kb. 30 percet vesz igénybe.

Kezelés menete: felület letisztítása, kezelés hűtőzselével, villanófény.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 12 48 633

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Egy vásárló, egy kupont használhat fel saját részre. Más kedvezménnyel nem összevonható!

Partnerünkről

Szalonunk földszintjén professzionális szoláriumgépek és minőségi kozmetikumok gondoskodnak a barnulni vágyók dekoratív megjelenéséről és D-vitamin pótlásáról.  

A szalon emeletén két kezelő található, mely egyikében arckezelések, sminktetoválások, a másikban testkezelések, szőrtelenítések, tartós szőrtelenítések vehetők igénybe. Professzionális elektrokozmetikai gépparkunknak köszönhetően a bejelentkezést követően széleskörű kozmetikai szolgáltatásaink azonnal igénybe vehetők. 

A kozmetikai termékek megválasztásánál fontosnak tartottuk, hogy a prémium minőséget plasztikai sebészek, bőrgyógyászok és kozmetológusok kutatásai fémjelezzék. 

A kozmetikai kezelés sikerének érdekében személyre szabott kozmetikumokat kínálunk.

Helyszín

Future skin kozmetika

1076 Budapest Alpár u. 5.

https://futureskin-kozmetika.business.site/

Nyitvatartás

H-P: 10-21

SZ: 10-18

Válassz Csomagot

Future skin kozmetika

Budapest

Tartós szőrtelenítő megoldás áll, bajusz vagy pajesz területekre, akár évekig tartó simasággal
10 130 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet