6.500 Ft helyett 4.990 Ft: Express hidratáló arckezelés

Az Ajánlat tartalma

A 6.500 Ft értékű arckezelés ajánlatunkat most 4.990 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 1.270 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 3.720 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

A hidratáltság minden évszakban fontos, a melegebb hónapokban azonban az UV-sugarak még gyorsabban kiszárítják a bőrödet, aminek extra támogatásra lesz szüksége a regenerálódáshoz. Ilyenkor még fontosabb, hogy csak kíméletesen tisztítsd, és megadd neki azt a nedvességet, amire szüksége van.

Ebben a voucherben minden benne van, amitől az arcod ilyenkor fellélegzik: a hidroabrázió során a porlasztott vízsugarak hatékonyan, de kíméletesen radírozzák le az elhalt hámsejteket, miközben hidratálják is a bőrt. A felszínre kerülő, friss, tápanyagokra szomjazó hámréteg pedig igazán hálás lesz a gépi kezeléssel bejuttatott hidratáltságért.

A kezelés menete: letisztítás, hidroabrázió, bőrtípusnak megfelelő pakolás gépi kezeléssel.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 12 48 633

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Egy vásárló, egy kupont használhat fel saját részre. Más kedvezménnyel nem összevonható!

Partnerünkről

Szalonunk földszintjén professzionális szoláriumgépek és minőségi kozmetikumok gondoskodnak a barnulni vágyók dekoratív megjelenéséről és D-vitamin pótlásáról.  

A szalon emeletén két kezelő található, mely egyikében arckezelések, sminktetoválások, a másikban testkezelések, szőrtelenítések, tartós szőrtelenítések vehetők igénybe. Professzionális elektrokozmetikai gépparkunknak köszönhetően a bejelentkezést követően széleskörű kozmetikai szolgáltatásaink azonnal igénybe vehetők. 

A kozmetikai termékek megválasztásánál fontosnak tartottuk, hogy a prémium minőséget plasztikai sebészek, bőrgyógyászok és kozmetológusok kutatásai fémjelezzék. 

A kozmetikai kezelés sikerének érdekében személyre szabott kozmetikumokat kínálunk.

Helyszín

Future skin kozmetika

1076 Budapest Alpár u. 5.

https://futureskin-kozmetika.business.site/

Nyitvatartás

H-P: 10-21

SZ: 10-18

Válassz Csomagot

Future skin kozmetika

Budapest

Engedd fellélegezni a bőrödet, simítsd ki a ráncokat és szerezd vissza a hidratált puhaságot!
1 270 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet