6.900 Ft helyett 5.540 Ft: Extra hatékony zsírégető edzés

Az Ajánlat tartalma

A 6.900 Ft értékű 1 alkalmas infratrainer edzést most 5.540 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 1.410 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 4.130 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

A 34.500 Ft értékű 5 alkalmas infratrainer edzést most 27.900 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 7.090 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 20.810 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Az Infratrainer a 21. század egyik legmodernebb és leghatékonyabb alakformáló welness készüléke. Az InfraTrainer egy olyan korszerű fekvőkerékpár, mely a PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Így edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. Az INFRATRAINER nagy előnye, hogy a vele végzett edzés abszolút személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 15–17 km-es futótréningnek felel meg. Éppen ezért az InfraTrainer valóban az egyik leghatékonyabb alakformáló és egészségmegőrző készülék jelenleg a piacon.

Az Infratrainer pozítiv hatásai: Hatékonyan járul hozzá a testsúly csökkentéséhez. Elősegíti a zsírégetést. Hozzájárul a szervezet méregtelenítéséhez. Kezeli a cellulit problémákat. Javítja a vérkeringést. Bőrfiatalító hatása révén a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz. Immunerősítő. Fokozza a vitalitást. Csökkenti a zsírsejteket.

Ellenjavallatok: Terhesség.  Szoptatás. Szív- és koszorúérbetegség. Friss műtét. Gyulladásos betegség. Akut fertőzés. Lázas állapot. Fájdalmas, kidudurodó visszér. Trombózis és arra való hajlam.

Az InfraTrainer edzés alatt minimum 1,5 liter folyadék, lehetőleg víz vagy gyógytea fogyasztása ajánlott.

Amit feltétlenül hozz magaddal az InfraTrainer edzéshez:                                                                              Hölgyeknek: sportmelltartó, váltó fehérnemű vagy bikini, edzőcipő.
Férfiaknak: edzőcipő, boxer vagy fürdőnadrág.

Amit biztosítanak az edzéshez: egyszer használatos fólianadrág, törülköző a gép használatához, tusfürdő, zsírégető krém.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a  +36 20 510-2552 -os telefonszámon.

Időpont lemondást az edzés megkezdése előtt 24 órával fogadunk el, azon túl az adott alkalmat levonjuk a bérletből.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Budapest egyik legexkluzívabb InfraTrainer szalonjában, a város központi részén a Bajcsy-Zsilinsziky úton várjuk új vendégeinket, illetve mindazokat, akik elkötelezett rajongói az InfraTrainernek! Ha már ismered, azért, ha még nem próbáltad, akkor azért gyere el hozzánk! Kellemes és igényes környezetben, barátságos hangulatban várunk Téged.

Helyszín

Laser & Shape InfraTrainer Studio

1054 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 56. 2. emelet 4. ajtó (20-as kapucsengő)

https://www.laserandshape.hu/

Nyitvatartás

H-P: 8.00 - 21.00

Válassz Csomagot

Laser & Shape InfraTrainer Studio

Budapest

1 vagy 5 alkalmas 50 perces Infratrainer edzés
1 410 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet