75.000 Ft helyett 47.990 Ft: Profi fogtisztítás fehérítéssel

Az Ajánlat tartalma

A 75.000 Ft értékű szolgáltatást most 47.990 Ft-ért veheted igénybe. A kuponért most csak 12.190 Ft-ot kell fizetned. A fennmaradó 35.800 Ft-ot a helyszínen, partnerünknek kell kifizetned.

A professzionális fogtisztítás alatt eltávolítják a fogköveket, lepolírozzák a fogakat és végül ún. intraorális homokfúvóval még tisztábbra varázsolják a fogfelszíneket az elszíneződések megszüntetésével.
Ez az eljárás nemcsak az esztétikum miatt fontos, hanem így megelőzhető az ínygyulladás, illetve a fogágygyulladás kialakulása, ami akár a fogak elvesztését is eredményezheti.
A tisztítás után következik a fogfehérítés, amit hidrogén-peroxiddal végeznek, megfelelő ínyvédelem mellett 2-3-szor 10 percig, nagy teljesítményű LED-lámpával megvilágítva a fogakat. Így a fogaid a kezelés végére körülbelül két fogszínt világosodnak. A kezelést tapasztalt fogszakorvos végzi, aki közben teljes fogászati szűrést is végez.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 20 957-5562

A lefoglalt időpontot 24 órával előbb lehetséges lemondani.

Partnerünkről

A rendelő Óbuda sétálóutcájában található szép, elegáns környezetben, a mai kor igényeit kielégítő felszereltséggel. A fogorvoslás szinte minden területével foglalkozunk. Magas szintű ellátást biztosítunk jól képzett fogszakorvosokkal és elismert szájsebészeti és fogtechnikai háttérrel. Mindezt több évtizedes szakmai tapasztalattal kínáljuk betegeinknek, megfizethető árakon.

Helyszín

RÓMAI FOGÁSZAT FOGSZAKORVOSI MAGÁNRENDELŐ

1036 Budapest Csemete utca 10. I/1

Válassz Csomagot

RÓMAI FOGÁSZAT FOGSZAKORVOSI MAGÁNRENDELŐ

Budapest

A Szép mosolyért! Professzionális fogtisztítás rendelői nagy teljesítményű lámpás fehérítéssel, fogszakorvosi szakvizsgálattal
12 190 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet