90.000 Ft helyett 47.900 Ft: 6 alkalmas alakformáló kezelés

Az Ajánlat tartalma

A 90.000 Ft értékű 6 alkalmas kezelést most 47.900 Ft-ért veheted igénybe. Most csak 12.160 Ft előleget kell fizetned, a fennmaradó 35.740 Ft összeget a helyszínen, partnerünknél kell kifizetned.

Manapság a rohanó életvitelünknek köszönhetően keveset vagy szinte semmit nem törődünk testünk egészséges táplálásával, izmaink formálásával, és sajnos testünk, alakunk ezt meg is sínyli. Itt-ott zsírlerakódások, cellulit göbök tarkíthatják testünket, ami nem kívánatos esztétikai látványt nyújt. Minden tartós átalakulás a fejben indul el és ha oda eljutottunk, akkor jöhetnek a különböző elektro-, és testkozmetikai eljárások, amelyek segítségünkre sietnek, hogy a megálmodott eredmény elérhetővé és tartóssá váljon. Ehhez nyújtanak segítséget az alábbi kezelési eljárások természetesen megfelelően kialakított, anyagcsere szabályozó étrenddel összehangolva, amit minden kedves vendégnek a kúrával párhuzamosan kell alkalmaznia. 

Kezelés:
- Vibrotréneres edzés: A vertikális rezgésű vibrációs tréner, vagyis a vertikális hintának nevezett mozgást produkáló vibrációs trénerek elsősorban fogyásra, testsúlycsökkentésre szolgálnak. 
- Kavitációs zsírbontás: Az ultrahangos készülékek sokféle hatásmechanizmusának variálásával látványos eredmények érhetők el a testkozmetikai kezelések során. 
- Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés: A kollagén zsugorodás, valamint a laza kötőszövetek kezelésére is használni kezdték a kollagén denaturációs (természetes szerkezetének megváltozása) hatásának köszönhetően. 
- Lipolézeres zsírbontás, alacsony frekvenciájú fényterápia: A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. 
- Nyomásterápia infra fénnyel, gépi nyirok masszázs: A pressoterápia (nyomásterápia ) olyan mechanikus, légnyomáson alapuló nyirokmasszázs terápiás módszer, mely aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a mérgek távozását. Hasznos a visszerek és nyirokpangás megelőzésében, támogatást nyújt a cellulit és túlsúly kezelésében. Javítja a gyenge perifériás keringést. 

Kezelés időtartalma: 90 perc/kezelés 

Kezelt test területek: has, comb, popsi

A kezelés hatására csökkennek a zsírpárnák, feszesedik a bőr, eltűnik a narancsbőr. Csökken a kezelt testtáj kerülete.

A voucher beváltható a budapesti, nagytarcsai vagy hévizi szalonban!

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 70 556 0167 vagy e-mailben: szilanibeauty@gmail.com. Kinyomtatott  vouchered vidd magaddal, vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!

SZILANI-BEAUTY Szépségszalonok, ahol beváltható a voucher: 

1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 80.
Nyitvatartás:
Hétfő, Kedd – 7.00-20.00

2142 Nagytarcsa, Iglic u. 4/B
Nyitvatartás:
Hétfőtől Péntekig 17.00 – 21.00
Szombat – Vasárnap igény szerint

8380 Hévíz, Attila u. 15.
Nyitvatartás:
Csütörtök – Péntek 10.00 – 18.00
Szombat 8.00-12.00, igény szerint

Partnerünkről

Ha a tökéletes harmóniát keresed, akkor nálunk megtalálod mindazt, amely a test és lélek egybefonódott egyensúlyát megteremti. Rendkívül barátságos környezetben, kedvező árakkal, magasan képzett nagy múltú szakemberekkel várjuk vendégeinket, akik mindent megtesznek azért, hogy te is jól érezd magad a testedben. Kozmetikánkban az arc-, és testápolás is óriási hangsúlyt kap és a legmagasabb szinten prezentáljuk vendégeink számára. Szeretettel várok minden kedves vendéget, immár 30 éves szakmai tapasztalattal és mindig megújuló inspirációkkal, lendülettel.

Budapesten 1 db ülő biciklis hypoxi és egy ellipszis vakuumove várja a vendégeket, Hévízen 1 db fekvő biciklis hypoxi és egy futópad vakuumove, Nagytarcsán pedig 1 db ülő biciklis hypoxi.

Helyszín

SZILANI-BEAUTY Szépségszalon

1204 Budapest Szent Imre herceg utca 80

https://szilani-beauty.hu/

Válassz Csomagot

SZILANI-BEAUTY Szépségszalon

Budapest

Tartós alakformálás és narancsbőr kezelése a legmodernebb, anyagcserét fokozó, izomtónust növelő készülékekkel
12 160 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet