9.990 Ft helyett 5.490 Ft: L'Oreal Steam pod hajkezelés

Az Ajánlat tartalma

A voucherrel most 9.990 Ft helyett 5.490 Ft-ért veheted igénybe a L'Oreal steam pod hajkezelés minden hajhosszra mosással szárítással csomagajánlatunkat. A voucherért most csak 1.370 Ft előleget kell fizetned, fennmaradó 4.120 Ft összeget beváltáskor a helyszínen szükséges fizetni

Mindig is egészséges, fényes, selyempuhaságú fürtökről álmodtál, de göndörödő vagy hullámos hajad nem akar kötélnek állni?
A L’Oreal steam pod kezelés úgy egyenísiti ki tökéletesen a hajszálakat, hogy közben ápolja is azokat, így a hajad a fejtetőtől egészen a hajvégekig selymesen sima és puha lesz. A tökéletes simaság akár 3-5 hajmosásig is kitart, a csúcstechnológiás gőzölős hajegynesítés mellett így akár egy egész nyaralás alatt sem kell aggódnod a frizurád miatt.

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés alapján, időpontfoglalás a bironoemi22@gmail.com e-mail címen vagy a 06 30 679 7956 telefonszámon. Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Biro Noémi vagyok, több mint 20 éve tevékenykedem a szakmában, és immár 15 éve üzemeltetem a szalonomat, ahol színvonalas szolgáltatásokat kínálunk vendégeinknek. A szempilla-styling, masszázs, barber, kéz- és lábápolás, valamint női és férfi fodrászat mind elérhető szolgáltatások. Az elmúlt 4 évben középiskolai oktatóként is dolgozom, és a női és férfi fodrász szakmát tanítom. Tanulóim, akik a Sisy Madách és a Vik Szakközépiskolákból érkeznek, minden évben sikeresen vizsgáznak. Munkámat egy technikus segíti, így garantáljuk a magas színvonalú szolgáltatást. Szeretettel várom minden szépülni vágyó kedves vendégemet!

Helyszín

Angel Face Szépségszalon

1134 Budapest Angyalföldi út 36.

https://www.instagram.com/explore/locations/506359369722481/angel-face-szepsegszalon/

Válassz Csomagot

Angel Face Szépségszalon

Budapest

Selymesen sima haj akár heteken keresztül gőzölős simítással minden hajhosszra mosással, szárítással
1 370 Ft 
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet