A legjobb a fáradt izmoknak: 60 perces sportmasszázs

-24 %

Az Ajánlat tartalma

A testmozgás jót tesz a testnek és a léleknek is, de az igénybe vett izmoknak szükségük van egy kis extra törődésre, hogy megfelelően regenerálódjanak, épüljenek, és a mozgással valóban a legjobbat tedd nekik.
A sportmasszázs kimondottan ebben segít, felfrissít, ellazít, javíthatja a teljesítményedet, és segít, hogy a legjobb formádban legyél.
Jutalmazd meg magad egy kiadós edzés után, vagy készülj a sportmasszázzsal egy fontos versenyre – ezt az egy óra odafigyelést garantáltan meghálálja a tested!

Érvényesség

2024-11-30 -ig

Foglalási feltételek

Foglalás és bejelentkezés a következő elérhetőségen: +36 20 623 9926

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!
Parkolás a környéken hétköznap fizetős.
Egy vásárló csak egy kupont használhat fel.
Időpont lemondása az masszázs kezdete előtt min. 24 órával előbb lehetséges, ennek elhalasztása esetén a voucher felhasználtnak minősül. Késés esetén a masszázs időtartama lesz kevesebb. 

Partnerünkről

Varga Nikolett vagyok, okleveles masszőr, masszázsterapeuta. Munkámat a tőlem telhető legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel végzem már több mint 9 éve, büszkén mondhatom, hogy vendégeim nagy megelégedésére. Az igényesen berendezett, exkluzív szalonban várom a pihenni, gyógyulni és feltöltődni vágyókat.

Helyszín

Nikolett Masszázs

1106 Budapest Gyakorló utca 4/G.

https://www.facebook.com/Varga-Niki-massz%C3%A1zs-100183548598646

Nyitvatartás

Hétköznap: 07:00-19:00

Válassz Csomagot

Nikolett Masszázs

Budapest

Tökéletes kikapcsolódás Zuglóban, profi masszőr kezei alatt
9 900 Ft 13 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet