A szépség kortalan: arckezelés egyedi bőrproblémákra szabva

-28 %

Az Ajánlat tartalma

A Skinfaktor kezeléseket egyedileg tervezik meg az te aktuális bőrállapotidnak és problémáidnak megfelelően. Professzionális szakemberek holisztikus kezelési programokat hoznak létre, hogy fenntartható bőrjavulást érjenek el olyan állapotok esetén, mint az öregedés, egyenetlen bőrtónus, érdes textúra, kiszáradás és bőrpír.
A Skinfaktor bőrápoló termékek minden bőrtípusra alkalmasak. Minden bőrproblémára megvan a megoldás, akár a ráncok, szárazság, szennyeződés, érzékenység, zsírosodás, hiperpigmentáció zavarnak.
A poliabrázió a legkíméletesebb mikrodermabráziós technika! Javítja a bőr felületét, hogy sima, ragyogó arcszínt kapjunk. Tökéletes a pórusméret finomítására, a ráncok lágyítására és a bőr előkészítésére a Micro Activation M számára.
A Micro Activation M minden bőrtípusra egyedi mikrotűs arckezelés. Egy eljárás, amely stimulálja bőröd hialuronsav, kollagén és elasztin termelését, segít érezni és látni a hatásokat már az első kezelés után. Nincs többé fájdalom és bőrirritáció!
A Micro Activation S a ráncinjekció a mezoterápia alternatívájaként az epidermisz felső rétegének stimulálásával megkönnyíti az apró ráncok és hegek speciális helyi kezelését. A Micro Activation S-el a legkisebb bőrterületeket helyben célozzák meg és intenzíven kezelik. A Micro Activation S impulzusokat is szabadít fel az intenzív bőrregeneráció érdekében. 
Lényegében ez a non-invazív professzionális bőrkezelés eltávolítja a fáradt, régi bőrsejteket, hogy azonnal friss, ragyogó és kifinomult arcbőrt kapj.

Érvényesség

2024-08-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes bejelentkezés szükséges voucherkódod megadásával telefonon +36 70/770 4509 vagy emailben skinfaktorklinika@gmail.com.

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

2020 óta az egészség, a regeneráció és a jólét tölti be a legfontosabb szerepet minden egyén és az egész társadalom számára. Célunk az egészséges élet és egy pozitív életminőség elérése!

Helyszín

Skinfaktor Szépség & Egészség Klinika

1023 Budapest Frankel Leó út 21. (Üstökös utca sarkán)

Nyitvatartás

H-P: 9-17

Sz-V: Zárva

Válassz Csomagot

Skinfaktor Szépség & Egészség Klinika

Budapest

50 perces Skinfaktor arckezelés 1 főnek
17 900 Ft 25 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet