Ügyfélszolgálat: 06 70 701 76 01 (H-P.: 09:00-17:00)

A te igényedre szabva: lávaköves vagy svéd masszázs

-32 %

A masszázs igazi csodaszer, és azt adja, amire éppen szükséged van: segíthet felfrissülni, energikusabbá válni, de az ellazulásban, befelé fordulásban is segít. Ezzel az ajánlattal pedig te magad döntheted el, hogy éppen melyikben kéred a segítségét, hiszen két egyformán kellemes, de nagyon különböző hatású masszázs közül választhatsz.

A lávaköves masszázs kellemes, halk zene kíséretében egy gyengéd simogató, egész testre irányuló olajos masszázs melegített lávakövekkel. Jó hatással van a vérkeringésre, a kötőszövetekre, az izmokra, de legfőképpen a lelki egyensúly helyreállítására.

A svéd masszázs során speciális fogásokkal történik a görcsös izmok átdolgozása és kilazítása, melyek segítenek a fájdalmak enyhítésében, stresszmentesító és relaxáló hatásúak. A masszázs csökkenti a fejfájást, fokozza az éberséget, csökkenti az álmatlanságot és gyorsítja a sérülések utáni felépülést.

Mindkét masszázs időtartama 40 perc, az előzetes telefonos bejelentkezés során szükséges kiválasztanod, hogy melyiket szeretnéd kérni.

2023-08-31 -ig

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 326 2594

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünk szabályzata alapján, a kezelés ideje alatt a hangos beszélgetés nem megengedett a többi vendég nyugalmának megtartása érdekében!

Fontosnak érzem, hogy Vendégeimnek személyre szabott, szakszerű kezelést tudjak nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztem tudásomat, követem a szakmai újdonságokat, részt veszek a szakmai továbbképzéseken. Igyekeztem a professzionális piacon fellelhető legjobb termékeket választani szolgáltatásaimhoz. Munkám során a bio kozmetikumok használatát részesítem előnyben, hogy még a legérzékenyebb bőrű, allergiás tinik és felnőttek is bátran jöhessenek hozzám. Hangsúlyt fektetek a minőségre, a hitelességre és a precíz munkavégzésre, a Vendégek iránti tiszteletre.

Szeretek emberekkel foglalkozni, szeretem, ha a szépülni vágyó Vendégeim a kezem alatt fel tudnak töltődni, ki tudnak kapcsolódni. Boldog vagyok, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy a kezelés után szebbnek érezzék magukat.

Green-Gold Day Spa

1096 Budapest Haller utca 30.

https://www.facebook.com/greengoldkozmetika/

Kedd - Csütörtök: 07:00 - 18:00
Hétfő: csak bejelentkezésre
Péntek, Szombat, Vasárnap: Zárva

 

Ez is érdekelhet