Air Flow fogtisztítás polírozással

-42 %

Az Ajánlat tartalma

Fogmosás reggel, este, ha igazán pedáns vagy, még a munkahelyeden, ebéd után is. Dicséretes dolog, de sajnos bármilyen alapos is vagy, akármilyen profi fogkefét és fogkrémet használsz is, vannak olyan szegletek és vannak olyan lerakódások, amiket otthoni körülmények között egyszerűen nem tudsz megtisztítani.

Ahogy a rendszeres rendrakás mellett az otthonodnak is szüksége van évente kétszer a nagytakarításra, úgy a fogorvosok is javasolják, hogy félévente keress fel egy rendelőt a fogaid professzionális megtisztításáért.

Az Air Flow fogtisztítás során a befújt levegő eléri a fogközöket, a barázdák mélyét, azokat a területeket is, amelyekhez fogkefével nem férnél hozzá. A kezelés így frissebbé teszi a leheletedet, fehérebbé a fogaidat és segít megelőzni a fogkő kialakulását, ami aztán ínygyulladáshoz és szájüregi megbetegedésekhez vezethetne.

Az ajánlat tartalmaz egy polírozást, amitől a fogaid még csillogóbbak lesznek, felületük pedig ellenállóbb lesz a további lerakódásokkal szemben is.

Érvényesség

2024-05-31 -ig

Foglalási feltételek

Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 153 2269

Voucheredet mutasd be a helyszínen digitális eszközödön vagy add át kinyomtatva!

Partnerünkről

Orvos csapatunk elkötelezett a fájdalommentes kezelések és a legmagasabb szintű ügyfél elégedettség iránt, szakrendelőnk a legmodernebb foggyógyászati eszközökkel végez mindennemű feladatot.
Amennyiben Önnek is fontos, hogy kiváló tanulmányi eredményekkel, valamint szakmai referenciákkal rendelkező szakorvosok egy helyen segítsenek Önnek egy ügyfélbarát fogászati rendelőben, szavazzon bizalmat a Hollán Dent-nek, mi pedig a fájdalommentes fogászati kezelések mellett kedvező árakkal és akár helyszíni röntgennel háláljuk meg a bizalmát.

Helyszín

Hollán Dent Fogászat

1136 Budapest Hollán Ernő utca 51. fszt.3

https://hollandent.eu/

Nyitvatartás

H-CS: 9-18

Válassz Csomagot

Hollán Dent Fogászat

Budapest

Kíméletes és hatékony tisztítás a frissebb leheletért, fehérebb fogakért és a fogászati problémák megelőzéséért
9 790 Ft 17 000 Ft
1
Legjobb ár garanciaLegjobb ár garanciaEllenőrzött partnerekAjándék azonnalSzabadon átváltható utalványSzabadon átváltható utalvány

Ez is érdekelhet